Zecedouăzeci.ro
Mai mult decât sfaturi și idei

10 lucruri ingenioase pe care le poți face cu umerașele pentru haine

0 1.127

 Dincolo de utilizarea lor convențională, umerașele pentru haine pot fi folosite și pentru alte treburi casnice și activități de zi cu zi.

De exemplu, ca suport pentru prosoape, cărți, gadgeturi sau ca organizatoare pentru diferite mărunțișuri.

Despre 10 astfel de întrebuințări, vom discuta în detaliu astăzi.

Întrebuințări umerașe pentru haine

1. Suport pentru prosop

Umerașele pot fi folosite ca suporturi pentru prosoape. Ele pot fi atârnate unde vrei, ceea ce este foarte comod. De exemplu, dacă ai mai mulți oaspeți, poți atârna în baie câte un prosop pentru fiecare. La fel de bine te pot ajuta dacă simți că ai nevoie de mai multe prosoape la bucătărie.

2. Organizator pentru ochelari, eșarfe, bijuterii

Deseori nu avem unde stoca aceste accesorii, iar organizatoarele din magazine costă scump. Nejustificat de scump. Din fericire, accesoriile pot fi așezate pe umeraș. Bijuteriile pot fi agățate cu ajutorul unor cârlige. Iar dacă umerașul are forma unui triunghi și dispune de bară transversală, poți lega de el câteva eșarfe sau agăța ochelari.

#3. Poți usca pe el pastele de casă

Dacă îți place să prepari paste de casă și nu ai unde să le usuci, le poți agăța în acest fel de câteva umerașe. De regulă, pastele stau așa timp de 24 de ore, deci e mai bine să le acoperi cu ceva pentru a le proteja de praf.

4. Suport pentru cartea de rețete

Un asemenea suport se încadrează perfect în interior și este foarte util. Paginile sunt fixate bine, astfel încât nu există riscul să se întoarcă în momentul nepotrivit. Rețeta va fi mereu în fața ochilor și nu va trebui să te atingi de carte cu mâinile murdare.

5. Suport pentru hârtie

Acest truc este ideal pentru persoanele care lucrează adesea cu documente. Transcrierea unui document în format digital este o muncă migăloasă, care necesită putere de concentrare și atenție. E foarte ușor să te pierzi. Nu și dacă fixezi hârtia de laptop în felul următor.

6. Organizator pentru tot felul de mărunțișuri

Acest organizator a fost confecționat folosind un umeraș și două tipuri de țesătură. Cu ajutorul lor poți croi câteva buzunare, comode pentru stocarea diferitor mărunțișuri. Un asemenea organizator poate fi găsit și în magazine, dar modelul nostru se distinge printr-un imprimeu nautic neobișnuit.

7. Suport pentru gadgeturi

Dintr-un umeraș metalic subțire pot fi confecționate o mulțime de lucruri. De exemplu, un suport comod pentru tabletă, ca să poți viziona emisiunile preferate în timp ce gătești sau un suport pentru aparatul de fotografiat.

8. Poți ține perdelele închise

Razele de soare pot fi destul de sâcâitoare uneori, în special dimineața devreme. Dacă stai la hotel și soarele îți dă bătăi de cap, la sigur vei găsi în dulap un umeraș cu clipsuri pentru a pune capăt acestei probleme.

9. Transformă umerașele în spalier pentru plante

Dacă ai în grădină sau în casă plante cățărătoare și nu vrei să dai bani pentru un spalier scump, poți confecționa unul de sine stătător din umerașe subțiri. Pentru fiecare pătrat, vei avea nevoie de 4 umerașe, dar și de sârmă pentru a le fixa între ele.

10. Suport pentru cărți și reviste

Soluția ideală pentru iubitorii de ziare și reviste. Dacă în epoca digitalizării mai avem din ăștia.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă o replică

Adresa email nu va fi făcută publică

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More