Zecedouăzeci.ro
Mai mult decât sfaturi și idei

10 lucruri pe care trebuie să le aibă fiecare bărbat

0 518

În general, bărbații nu au nevoie de multe lucruri. Prin natura lor, ei sunt niște asceți. Dacă nu există o femeie prin preajmă, aceștia se descurcă cu ce au la îndemână. Cu două tricouri pot să petreacă o săptămână întreagă la mare, iar cu un șampon își spală și mâinile, și capul și tricourile dacă e nevoie.

Totuși, când e vorba de o problemă pe care o femeie nu o poate depăși – bărbații sunt de mare ajutor. Totul se datorează îndemânării și accesoriilor pe care le au în arsenal. Hai să vedem care obiecte nu pot să lipsească din arsenalul niciunui bărbat.

1. Tigaie de fontă

Pe o tigaie de fontă poți să gătești orice. Ce-i mai trebuie unui burlac? E imposibil să o spargi, e imposibil să o rupi și cel mai probabil va rămâne moștenire copiilor tăi. Dacă nu ai un ciocan la îndemână, poți bate și un cui cu ea. Iar dacă-ți pătrund hoții în casă, vai și amar de capul lor.

2. O pereche de bocanci indestructibili

Unde nu-i cap vai de picioare. Viața unui bărbat e plină de evenimente imprevizibile și ai nevoie de o încălțăminte în care să fii sigur indiferent de circumstanțe. Călătorie la munte? Ușor. Te-au invitat la țară să tai porcul de Crăciun? Ușor. Ploile au inundat strada, dar trebuie să plece cineva la cumpărături? Nimic mai ușor.

3. Unealtă multifuncțională

Bărbații sunt multifuncționali prin natura lor. Ei sunt capabili să rezolve orice problemă. Dar nu poți să dobori un balaur cu mâinile goale. Ai nevoie de instrumentele potrivite. Și nu poți să ții toate instrumentele în buzunar. Orice bărbat are nevoie de o unealtă multifuncțională.

4. Un stilou de care să nu-ți fie rușine

Tony Robbins spunea că un bărbat trebuie să aibă mereu la îndemână un stilou cu care să nu-i fie rușine să-și scrie testamentul. Dar lăsând glumele deoparte, stiloul e un lucru cu adevărat necesar. Și cine știe, poate că într-o zi cu acel stilou vei semna contractul vieții tale sau poate că femeia visurilor tale va avea nevoie de un stilou, iar tu vei fi prin preajmă.

5. Un toporaș

În cultura afro-americană exista un proverb: “Poate că voi aveți un copac mare, în schimb noi avem un topor mic“. Proverbul se referea la mișcarea de emancipare, dar revenind la subiectul nostru, cu un topor mic într-adevăr poți doborî un copac mare. Și poți face multe alte lucruri. Poți îndepărta un copac căzut în mijlocul drumului, poți tăia lemne pentru un foc de tabără, poți tăia un pom de Crăciun, poți sparge un geam în caz urgență etc.

6. Lubrifiant multifuncțional

Un spray multifuncțional îndepărtează rugina de pe obiecte metalice, lubrifiază și elimină scârțâitul și zgomotele de abraziune, curăță piesele metalice, previne coroziunea etc. Cu o astfel de soluție, ușile din casă nu vor scârțâi, iar bicicleta copilului nu va scoate nici un zgomot suplimentar.

7. Mașină de găurit/înșurubat

În mod ideal – portabilă. Ai nevoie de una ca asta măcar pentru vizibilitate. Dar fii sigur că vei avea nevoie de ea cât de curând posibil. Straniu că nu ai o bormașină până acum.

8. Geantă de umăr bărbați

Da, bărbații tot au nevoie de geantă. Unde să ții toporașul ăla până la urmă? Într-o astfel de geantă poți păstra prânzul, o cămașă de rezervă, acte, bani și chiar un termos cu băutura preferată.

9. Pătură de lână

Aia pentru care nu ai niciodată loc în mașină. Dar ar trebui să o porți, cel puțin iarna, sau atunci când planifici ieșiri în natură.

10. Motofierestrau pe benzină

Mai bun ca un topor, dar nu la fel de practic. Totuși, în anumite situații este indispensabil.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă o replică

Adresa email nu va fi făcută publică

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More