Zecedouăzeci.ro
Mai mult decât sfaturi și idei

10 modalități diferite de a combina eșarfele la ținuta ta

0 1.890

Dacă îți place să poți eșarfe și nu mai ai idei cum să le prinzi, îți prezentăm câteva idei care îți vor ușura misiunea de accesorizare.

Poți purta eșarfele în câteva moduri atractive și ușor de realizat. Tot ce ai de făcut este să privești cu atenție imaginile și să încerci orice model îți place.

10. Look Vintage

esarfa-vintage-1
esarfa-vintage-3

Alege un look vintage care îți poate scoate în evidență frumusețea și care sigur va întoarce priviri. Tot ce trebuie să faci este să îți împarți părul în două. O parte în față pentru a face breton, iar cealaltă parte prinde-o într-un coc simplu. După ce ai terminat de făcut cocul, te poți ocupa de breton, acesta trebuie făcut cu ondulatorul pentru a-i ajusta mărimea potrivită, apoi fixează-l. Prinde-l cu agrafe. Folosește o eșarfă pătrată simplă sau cu flori, împaturește-o pe diagonală și prinde-o exact ca în imagine. Gata, look-ul tău e excepțional!

9. Dublu nod

Un look simplu dar totodată complicat! Tot ce trebuie să faci este să îți prinzi părul într-un coc de balerină sau un coc simplu. Apoi folosește o eșarfă pătrată. O aduci din spate spre față, faci un nod simplu, apoi faci al doilea nod, iar capetele ce rămân le dai pe laterale și la bagi sub eșarfa deja prinsă.

Coc îmbrăcat

esarfa-dublu-nod-2

Acesta este cel mai ușor mod de a prinde o eșarfă!

8. Simplu Nod

Un stil similar celui vintage dar mult mai simplu și ușor de făcut. Urmărește fiecare imagine și vei reuși negreșit să îți prinzi eșarfa în acest stil. Îți prinzi părul în coc, fie el răvășit, fie de balerină, apoi îți împăturești eșarfa pătrată și o rulezi făcând o bandă nici prea groasă nici prea subțire. Aduci eșarfa din spate în față și faci un nod simplu, apoi dai fiecare capăt peste nod și bagi capetele sub eșarfa prinsă.

7. Coronița

esarfa-par-prins

Dacă ai părul lung și vrei să găsești o modalitate simplă de a-l prinde, poți folosi o eșarfă subțire. Un look cool potrivit pentru plajă și chiar pentru o plimbare prin parc. Tot ce trebuie să faci este să îți prinzi eșarfa în față apoi să bagi șuvițe de păr în interior. Nonconformist și sexy!

6. Păr scurt?

Ai părul scurt? Nicio problemă, poți folosi eșarfe în orice mod dorești, dar dacă vrei să atragi atenția asupra ta, folosește un stil vintage. Folosețti eșarfa exact ca la stilul vintage doar că trebuie să îți acoperi topul capului din lipsa cocului. Este un look atrăgător și simplu!

5. Moduri simple de a folosi o eșarfă!

O eșarfă poate fi folosită ca podoabă capilară oricând. Poți crea un look sexy, impunător și plin de culoare. Eșarfele sunt de diferite forme și mărimi. Nu strică să ai tot felul de eșarfe dacă îți place diversitatea. În această imagine ai 4 modalități de a folosi o eșarfă, alege-o pe care îți place!

4. Elegant

esarfa-jumatate-acoperita

Poți crea un look elegant pentru o petrecere de zi. O simplă eșarfă poate crea un efect magnific. Trebuie doar să ai puțină îndemânare și plăcere. Lasă-ți părul pe spate, fă-ți câteva bucle lejere. Folosește o eșarfă elastică pentru acest look. După ce aplici eșarfa pe topul capului, părul din față rămas îl dai după eșarfa, ca și cum l-ai împleti într-una cu eșarfa. Vei obține un look elegant.

3. Gypsi Style

esarfa-gypsi

Un stil nonconformist foarte ușor de realizat.

2. Fundița

esarfa-fundita

1. Turban

Un stil preferat ce îți scoate în evidență trăsăturile. Prinde-ți părul într-un coc simplu, apoi urmează pașii din imagine. Și tu poți avea look-ul preferat în câteva minute.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă o replică

Adresa email nu va fi făcută publică

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More