Zecedouăzeci.ro
Mai mult decât sfaturi și idei

10 tipuri de încălțăminte „pe alese” pentru bărbați

Încălțămintea este un accesoriu important pentru orice bărbat. Am compilat o listă de zece tipuri de încălțăminte ce nu trebuie să lipsească din ținuta nimănui.

0 490

Pentru a veni în ajutorul acelor bărbați care vor să fie prezentabili cu orice ocazie, am căutat și am compilat zece tipuri de încălțăminte ce nu trebuie să lipsească din garderoba lor.

Pantofii Oxford

Pantofi clasici, bine cunoscuți pentru faptul că șireturile sunt bine ascunse la prima vedere. Trebuie purtați doar la pantaloni și niciodată la blugi.

Pantofii Derby

Asemănători cu pantofii tip Oxford, tipul Derby poate fi combinat cu blugi sau chiar cu pantalonii scurți. Diferența o face tipul de șireturi, care, în opoziție cu tipul Oxford, sunt la vedere.

Pantofii Monk

Acest tip de pantofi sunt acel tip recunoscut ca și pantofi cu catarame. Avantajul lor este că pot fi asortați cu o curea sau cu butonii de la camașă, în funcție de culoarea cataramei.

Mocasini

Un tip lejer de încălțăminte ce iese în evidență prin șireturile laterale și talpa destul de solidă. Încălțăminte ce vine bine cu orice ocazie.

Pantofii Brogue

Cunoscuți pentru modelele diverse, create prin perforație, ce vin pe vârful pantofului, sunt un tip de pantofi casual ce nu trebuie niciodată purtați la un costum.

Cizmele pe gleznă

Cum spune și numele, acest tip de cizmă acoperă gleznele, iar avantajul lor vine mai ales pe vremea rea deoarece, realizați din piele moale, sunt rezistenți și țin la distanță apa.

Cizmele Chelsea

Ușor de recunoscut prin faptul că nu au șireturi sau catarame ci o simplă inserție din elastic. De asemenea designul lor este unul extrem de simplu, fără decorații și vin perfect inclusiv la un costum.

Cizmele Chukka

Acest tip de încălțăminte se evidențiază prin vârful ușor rotunjit, dar și prin găurile de la șireturi. De obicei sunt făcute din piele de vițel și, la fel ca și cizmele Chelsea, merg perfect la costum.

Running Shoes (clasicii adidași din pânză)

Cunoscuți pentru confortul extrem la purtare, adidașii din pânză, folosiți de obicei în activitățile sportive, reprezintă un accesoriu „musai” pentru garderoba oricărui bărbat, iar combinațiile sunt infinite.

Teniși

Bine cunoscuți în România mai ales prin vechii teniși de Drăgașani, iar mai nou emblematica marcă Converse, tenișii sunt ușori, comozi, accesibili și merg perfect la un outfit casual.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă o replică

Adresa email nu va fi făcută publică

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More