Zecedouăzeci.ro
Mai mult decât sfaturi și idei

12 plante magice care atrag norocul, banii și fericirea

0 702

Dacă bunăstarea te ocolește, atunci trebuie să o „atragi”. Se crede că unele plante sunt capabile să aducă noroc, bani și fericire. Ce plante contribuie la starea de bine? Unde ar trebui să stea în casă pentru ca să „lucreze” din plin? În acest articol îți vom spune despre plantele care aduc noroc, fericire și bani în casă.

Plante care aduc bani în casă

1. Crassula este una dintre cele mai comune plante pentru a atrage bani în casă. Nu e de mirare că este numită și „arborele banilor”. Pentru ca aceasta să-și manifeste pe deplin proprietățile magice, trebuie să fie plantată corect. Pentru a face acest lucru, ai nevoie de un vas de culoare roșie sau verde. În partea de jos a vasului, împreună cu pământul, trebuie să pui o monedă. Nu este voie să rupi frunzele plantei, acestea trebuie să cadă singure. Dacă planta înflorește, atunci așteaptă-te la un profit bun.

2. Geraniumul nu numai că poate respinge insectele, îmbunătăți aerul din interior, dar poate, de asemenea, crește situația financiară a proprietarului. Floarea nu va aduce milioane de profituri, dar va oferi prosperitate și stabilitate. Principalul lucru este să inspiri mai des aroma florii.

3. Un cactus plasat într-un loc bine luminat oferă proprietarului bunăstare materială. Doar nu exagera cu udarea, altfel rădăcinile sale pot putrezi. Floarea va salva proprietarul de orice probleme financiare.

4. Dracena oferă proprietarului său bunăstare materială. Aceasta nu este pretențioasă și necesită doar să fie udată abundent.

Plante care aduc noroc în casă

1. Fuchsia va ajuta proprietarul său să dezvolte abilități creative, să găsească rapid soluții la probleme complexe. Proprietarul plantei va avea noroc în afaceri. Aceasta are un efect deosebit de favorabil asupra oamenilor creativi.

2. Aucuba japonica îl ajută pe proprietar să dezvăluie calitățile valoroase care erau „latente” mai devreme. Datorită acestui fapt, o persoană își va folosi potențialul mai rațional, obținând succes.

3. Ferigă sabie va salva proprietarul de la cheltuieli inutile. Planta este capabilă să aducă noroc proprietarului sub forma unei moșteniri sau a unui mare câștig într-un joc de noroc. Datorită faptului că floarea este considerată un vampir energetic, este de dorit să o plasezi în locuri nefavorabile.

4. Orhideea îi oferă proprietarului energie și inspirație pentru a realiza ceea ce își dorește. Cu toate acestea, este puțin probabil ca planta să ajute o persoană leneșă să reușească. Este de dorit să păstrezi planta în birou sau în camera de zi.

Plante care aduc fericire și iubire

1. Violeta este considerată un simbol al iubirii eterne. Planta așezată pe un pervaz în partea de est sau de vest va aduce prosperitate și fericire casei. Aceasta va reduce conflictele din familie și va oferi o relație de încredere.

2. Spathiphyllum normalizează relațiile de familie și aduce fericire în casă. Aceasta va ajuta oamenii căsătoriți să se înțeleagă reciproc și să conceapă un copil. Proprietarul care este singur își va găsi un suflet pereche.

3. Se crede că Calathea aduce fericire și iubire. Aceasta ajută oamenii nehotărâți să câștige dorința și energia de a-și găsi cealaltă jumătate. Proprietarul plantei va dobândi capacitatea de a-i influența pe alții.

4. Anthurium este o plantă care aduce fericire în relațiile de familie. Datorită faptului că floarea ajută la dobândirea forței masculine, relațiile dintre soți se îmbunătățesc. Cel mai important, nu o pune la soare, altfel planta se va usca.

5. Crizantema ajută la menținerea sentimentelor între soți. Planta contribuie la menținerea iubirii și înțelegerii timp de mulți ani. Proprietarul necăsătorit al florii își va întâlni cu siguranță jumătatea.

Condiția principală pentru ca plantele să aducă noroc, bani și fericire este plasarea acestora în zona corespunzătoare:

Pentru a atrage bogăția, plasează planta în zona de sud-est a casei.

Pentru a atrage iubire, plasează planta în zona de sud-vest.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă o replică

Adresa email nu va fi făcută publică

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More