Zecedouăzeci.ro
Mai mult decât sfaturi și idei

5 jocuri de societate distractive

0 806

Poţi cumpăra aceste jocuri pentru a organiza oricând seri distractive acasă alături de prieteni sau poţi merge în diferite localuri special create pentru iubitorii de board games.

Coloniştii din Catan

Unul dintre cele mai populare jocuri de societate al ultimilor 15 ani, Coloniştii din Catan este un joc destul de simplu, potrivit pentru 3-4 jucători.

Tu şi prietenii tăi sunteţi primii locuitori ai insulei Catan. Sunt construite aşezări, apoi drumuri. Materiile prime (resursele) ajung de la sate la oraşe prin intermediul comerţului. Uneori există lut din abundenţă, alteori minereu. Schimburile de resurse deschid noi posibilităţi pentru tine şi pentru ceilalţi colonişti. În curând va fi aglomeraţie pe insulă – competiţia pentru terenuri, materii prime şi putere începe. În final este clar – va ramâne doar un conducător al insulei.

Un joc obişnuit durează în jur de 75 de minute.

Game of Thrones

Bazat pe celebra serie de cărţi scrisă de George R.R. Martin, dar şi pe serialul produs de HBO, jocul este potrivit pentru 3-6 jucători şi durează în jur de 180 minute.

Controlează Marile Case din Westeros într-o luptă de proporţii epice pentru revendicarea Tronului de Fier! Îmbină strategia pe câmpul de bătălie cu abilităţile de negociator şi nu uita: doar un singur om poate sta pe Tronul de Fier!

Dungeons & Dragons

Potrivit pentru maxim 5 jucători, acest boardgame se adresează persoanelor între 12 şi 60 de ani şi durează în jur de o oră.

Răul mişună prin turnurile şi temniţele Castelului Ravenloft şi doar eroi deosebit de curajosi pot supravieţui pericolelor din el. Acest board game vine cu multe scenarii, aventuri provocatoare şi un mod de joc cooperativ.

Tu şi colegii tai Eroi trebuie să lucraţi în echipă pentru a duce la bun sfarşit aventurile care vă aşteaptă în acest castel. Fie câştigaţi împreună, fie pierdeţi împreună.

Might & Magic Heroes

Un joc pentru 2-4 jucători, ce durează 180 de ore sau mai mult. Fiecare dintre jucători reprezintă liderul uneia dintre cele 4 facţiuni diferite şi luptă pentru cucerirea şi guverarea tărâmului Ashan.

Star Wars X-Wing

Potrivit pentru 2 jucători, Star Wars X-Wing durează în jur de 30 de minute şi este un joc tactic de luptă navă-la-navă, în care jucătorii preiau controlul navelor puternice Rebel X-wings şi agilelor Imperial TIE, cu care se confrunta în lupte spaţiale rapide. Dispunând de miniaturi incredibil de detaliate şi pictate într-un mod deosebit, jocul recrează luptele spaţiale specifice universului Star Wars, de-a lungul mai multor scenarii incluse.

Iar când vă plictisiţi de jocuri puteţi ieşi la întâlnire, citi o carte bună sau de ce nu, urmări un film de comedie!

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă o replică

Adresa email nu va fi făcută publică

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More