Zecedouăzeci.ro
Mai mult decât sfaturi și idei

5 lucruri ingenioase din paleți vechi

interior decoration repair improvement planning
0 1.120

Atunci când vine vorba de amenajarea locuinței fiecare persoană are o altă viziune despre aranjamentul casei, ce culoare să aibă mobila, în ce stil și așa mai departe. Însă ideile noastre nu se încadrează tot timpul în bugetul pe care îl planificăm. Iată câteva idei despre cum să îți animezi locuința de unul singur.

Te tot gândești de ceva vreme la o măsuță de cafea pentru sufrageria ta sau pentru grădină? Uite ce poți face dintr-un palet vechi de lemn.

Sau poate vrei un birou exact pe placul tău. Uite o idee de început care te-ar putea inspira.

Dacă bucătăria este una dintre încăperile în care îți petreci destul de mult timp într-o zi, poți să o înveselești puțin cu mici modificări sau decorațiuni pe care le poți face singur.

Dar ce zici de un pat pentru dormitor? Arată bine și se încadrează perfect în buget.

Locuiești la casă și ai nevoie de mobilier de gradină, însă nu ești sigur de ce anume vrei sa achiziționezi și cum vrei sa arate. Câțiva paleți vopsiți în culorile tale preferate și câteva perne comode pot să îți facă grădina atât de primitoare încât să nu mai vrei să mergi în casă.

Dacă te-am inspirat și îți veni cheful de renovări, lasă imaginația să te ghideze și spor la treabă !

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă o replică

Adresa email nu va fi făcută publică

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More