Zecedouăzeci.ro
Mai mult decât sfaturi și idei

5 motive să folosești serviciul online banking

0 858

În prezent, aproape oricine are un cont bancar și acces la internet, dar mai există încă persoane care nu se bucură de avantajele pe care le aduce serviciul online banking. În acest articol îți vom explica tot ce trebuie să știi despre acesta, dar și 5 motive pentru care merită să îl folosești.

Ce poți face prin online banking?

Acest serviciu poate fi accesat de pe orice dispozitiv cu acces la internet și îți permite să:

  • verifici istoricul tranzacțiilor bancare și extrasele de cont;
  • transferi bani către conturi din țară (aceeași bancă sau una diferită) sau din străinătate;
  • transferi bani către un alt cont care îți aparține;
  • plătești facturile la utilități;
  • plătești ratele la credite

Cum poți obține serviciul?

Primul pas este să mergi la banca la care ai contul bancar pentru a solicita serviciul online banking. Vei primi pe loc un ID de utilizator cu care poți accesa contul. Vei primi și un mic dispozitiv în care vei introduce cardul atunci când te loghezi și care îți generează o parolă.

Platforma este una sigură, deci nu trebuie să îți faci griji că cineva ți-ar putea fura banii sau ar putea face tranzacții în locul tău.

5 motive să folosești serviciul online banking

Îl poți accesa oricând, oriunde. Spre deosebire de bănci, care au un program fix, online banking poate fi accesat la orice oră din zi și din noapte (chiar și în weekend sau de sărbători). În plus, nu trebuie să te deplasezi, pentru că îl poți accesa de acasă, de la birou, chiar și din vacanță.

Este rapid. Femeia modernă nu are întotdeuna timp pentru a merge la bancă pentru a face tranzacții sau la ATM pentru a-și verifica suma din cont. Prin online banking, poți face aceste lucruri în mai puțin de un minut.

Poate fi sincronizat cu aplicațiile de buget personal. Dacă îți dorești să îți gestionezi mai bine banii și folosești în acest scop o astfel de aplicație, totul va fi mai simplu dacă o sincronizezi cu informațiile din online banking.

Este simplu de utilizat. Oricine poate folosi platforma de online banking, aceasta fiind intuitivă și simplu de utilizat.

Poți seta plăți automate. Dacă efectuezi lunar o plată, este convenabil să setezi o retragere automată din cont, pentru a nu uita niciodată să îți plătești facturile, de exemplu.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă o replică

Adresa email nu va fi făcută publică

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More