Zecedouăzeci.ro
Mai mult decât sfaturi și idei

7 lucruri surprinzătoare despre pariurile sportive

0 347

Industria pariurilor sportive a crescut foarte mult în ultimele două decade, mai ales de când fanii sporturilor pot plasa pariuri sportive online. Crezi că știi totul despre pariuri sportive? Iată câteva informații care ar putea să te surprindă:

1.       Chiar și pariorii profesioniști au șanse de câștig moderate

Cât la sută din pariuri crezi că poate câștiga un parior profesionist? 70%? 80%? În realitate, se estimează că și profesioniștii câștigă doar în jur de 50% din pariuri. Pe de altă parte, este mai important ce pariuri câștigi, și anume cele care aduc sume mari de bani.

2.       20% din populația lumii a plasat un pariu sportiv la un moment dat

Această statistică ne arată cât de populare și de comune sunt pariurile sportive. Asta nu înseamnă că unul din cinci oameni pariază în mod regulat, ci doar că a încercat această îndeletnicire la un moment dat.

3.       Lunile în care se pariază cel mai mult sunt septembrie și decembrie

Septembrie este o lună cu activitate intensă pentru că în această lună au loc multe competiții, mai ales de fotbal, iar decembrie atrage multe pariuri în perioada sărbătorilor de iarnă.

4.       Mulți pariori își pun banii la bătaie fără nicio cercetare prealabilă

Cercetarea echipelor și a ligilor pe care dorești să pariezi este unul dintre aspectele cheie pentru a fi un parior sportiv de succes.  Cu toate acestea, mulți oameni pariază doar de distracție. Așadar, dacă plasezi un pariu după ce ai luat o decizie informată, ai deja un avantaj față de ceilalți pariori.

5.       Mulți pariori lasă emoțiile să le ghideze deciziile

Majoritatea pariorilor noi fac greșeala de a paria influențați de emoțiile lor, adică pariază pe jucătorul sau pe echipa favorită. Deși este în regulă să pariezi cu inima, aceasta strategie nu garantează câștigul.

Din această cauză, majoritatea începătorilor pierd primele pariuri și, prin urmare, și interesul pentru jocurile de noroc online. Pentru a evita acest lucru, pariază logic. Nu lăsa emoțiile să îți întunece judecata atunci când plasezi un pariu.

6.       Pariurile sportive încă sunt ilegale în multe părți ale lumii

Deși pariurile sportive ni se par ceva normal, în multe state ale lumii ele sunt ilegale. Chiar și în Statele Unite ale Americii, această activitate este legală doar în 28 de state din 50. Așadar, dacă nu ești acasă și dorești să pariezi, ai grijă la legislația locală pentru a evita problemele cu legea.

7.       Fotbalul este sportul care atrage cele mai multe pariuri

Fotbalul este una dintre cele mai frecvente alegeri pentru pariori, ceea ce nu este deloc o surpriză. La acest trend contribuie și faptul că sportul în sine este unul dintre cele mai populare din lume și are un număr mare de fani.

Există multe alte opțiuni de pariuri sportive. În zilele noastre poți paria practic pe orice sport la care te poți gândi. Accesibilitatea caselor de pariuri online face totul să fie mai ușor. Cu toate site-urile și aplicațiile dedicate existente, nu a fost niciodată mai ușor să încerci pariurile sportive.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă o replică

Adresa email nu va fi făcută publică

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More