Zecedouăzeci.ro
Mai mult decât sfaturi și idei

8 lucruri surprinzătoare despre online dating

0 726

Din ce în ce mai multe persoane din întreaga lume folosesc online dating pentru a-și găsi perechea sau amantul de o noapte. Și, până la urmă, este normal, dat fiind că trăim în era tehnologiei. Există însă și în această situație, câteva lucruri de care trebuie să ții cont.

1. Se pare că bărbaţii preferă mesajele mai lungi. Când o femeie trimit eun mesaj, şansele să primească un răspuns sunt cu 40% mai mari dacă textul este mai lung decât un tweet (140 de caractere).

2. Femeile care fac primul pas au şanse mai mari să primească un răspuns. Dacă menţionezi „cină”, „băuturi” sau „prânz”, şansele să primeşti un răspuns sunt cu 73% mai mari. 73% mai mari, doar pentru că sugerezi mâncare şi alcool? Incredibil!

3. Site-urile de online dating sunt folosite cel mai des în perioada dintre Crăciun şi Valentine’s Day. Potrivit unui site de acest tip, cele două săptămâni de după Crăciun sunt cele mai pline din an (înregistrările pe site cred cu 25% în această perioadă). Cea mai populară zi pentru înscriei a fost 5 ianuarie, când s-au înregistrat cu 54% mai mulţi utilizatori.

4. Și starurile folosesc site-urile de online dating. Printre ele s-au numărat, de-a lungul timpului: Adele, Ashton Kutcher, Joan Rivers, Jenny McCarthy, Orlando Bloom şi Britney Spears.

5. Există şi o artă a smiley-urilor. Dacă foloseşti un smiley care are nas ? şansele să primeşti un mesaj sunt cu 13% mai mari. Dacă îl scrii simplu :), şansele să primeşti un răspuns sunt cu 66% mai mici! Cu alte cuvinte, dacă uiţi nasul, poţi uita de savurarea unei margarita cu un tip sexy.

6. Dacă vorbeşti despre activităţi ce au loc în aer liber vei găsi mai repede o întâlnire. Un studiu arată cele mai folosite 380 de cuvinte din 1000 care apar pe site-urile de online dating. Pe primele locuri se află cuvinte precum „surfing”, „yoga”, „ski” sau „atlet”.

7. Să ai un profil de online dating, dar să nu ai întâlniri în viaţa reală este un lucru comun. Potrivit unui studiu, o treime dintre utilizatori nu s-au întâlnit încă cu persoanele cu care conversează online. Numărul celor care se întâlnesc, totuşi, a crescut. În urmă cu câţiva ani, 43% dintre utilizatori se vedeau şi în realitate cu cineva cunoscut online, iar acum procentul a crescut la 66.

8. Incapabilitatea de a scrie corect gramatical este un turn-off pentru ambele sexe. Un studiu efectuat pe 1700 utilizatori a arătat că 43% nu apreciază o persoană care nu scrie corect.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă o replică

Adresa email nu va fi făcută publică

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More