Zecedouăzeci.ro
Mai mult decât sfaturi și idei

Baia unui apartament – 20 de idei de amenajare

0 3.803

Indiferent că vorbim de apartamente de mari sau mici dimensiuni, ori de case, baia este una dintre încăperile care dau cea mai mare bătaie de cap în ceea ce privește amenajarea.

Majoritatea dintre noi consideră baia un loc micuț, dar care trebuie să cuprindă în același timp o mulțime de obiecte sanitare și alte obiecte decorative cu rol funcțional.

Cum să amenajezi o baie în momentul în care nu dispui de foarte mult spațiu? Te poți inspira din galeria de imagini de mai jos, una care cuprinde exemple de amenajare în stil modern sau clasic, atât pentru băi cu cadă cât și pentru cele cu cabină de duș.

Poți opta atât pentru îmbrăcarea integrală a pereților în plăci ceramice, cât și prin acoperirea doar a acelor zone supuse stropirii. Ține cont de culorile pe care le folosești, fiind recomandate culorile deschise, care dau impresia de spațiu mai mare, pentru încăperile de dimensiuni reduse.

Oglinzile și obiectele de iluminat sunt și ele extrem de importante în amenajarea băii, iar obiectele sanitare nu trebuie doar să se asorteze cromatic, ci să aibă dimensiuni corespunzătoare cu spațiul.

Pentru a profita cât mai mult de spațiul avut la dispoziție, poți opta pentru corpuri suspendate, corpuri de depozitare mascate, iar o cabină de duș cu pereți de sticlă transparentă dă și mai mult ideea de spațiu deschis.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă o replică

Adresa email nu va fi făcută publică

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More