Zecedouăzeci.ro
Mai mult decât sfaturi și idei

Bijuteriile bărbătești. Cum faci alegerea corectă

0 371

Fiecare bărbat are un stil inconfundabil, propriu: de la mașina aleasă și până la tonul vestimentației. Designerii contemporani au prins trendul și au ales să creeze bijuterii inedite pentru domni, cererea pentru care, trebuie să menționăm, e într-o creștere constantă. Despre cum să le alegi corect pe cele potrivite vestimentației și ocaziei, vezi mai jos.

1.    Optează pentru modele minimaliste

            Cum este în cazul oricărui accesoriu destinat bărbaților, regula principală e să optezi pentru simplitate, deoarece e o formulă funcțională care nu dă greș niciodată. De exemplu, dacă e vorba să alegi verighete din argint pentru bărbați, atunci mergi pe un model liniar, cu un accent original, precum sunt pietrele prețioase.

2.    Asortează bijuteriile după ținută

            La modul practic, alegerea unor bijuterii pentru domni ține de felul în care își selectează ținutele. Dacă porți exclusiv costum și cravată, atunci un ac de cravată din argint și niște butoni pentru cămașă tot din argint vor fi indispensabili. Mergi pe alegerea unui set, deoarece în acest fel, ținuta va fi completată foarte armonios.

            Dacă ești adeptul ținutei casual sau sport casual, atunci printre bijuteriile tale pot fi incluse: un ceas din argint, o brățară din piele și un lanț cu pandantiv.

            Este important ca fiecare piesă aleasă să rezoneze cu cealaltă, astfel încât să se obțină un efect unitar. Nu se potrivește, de exemplu, un ceas masiv de aur cu un costum casual, ci mai degrabă cu unul retro clasic.

3.    Alege bijuteriile care se potrivesc evenimentului la care participi

            O regulă care funcționează perfect pentru stilul masculin e să-ți creezi o anumită colecție de bijuterii cu care să jonglezi în dependență de evenimentul la care participi. Dacă e vorba de o nuntă, atunci butonii și acul de cravată trebuie aleși în tonul verighetei. Dacă e o zi obișnuită la birou, în care porți o cămașă office casual, atunci poți opta pentru o brățară din piele și un pandantiv pe lanț. Ceasul e nelipsit din aproape orice ținută, important e ca restul accesoriilor să nu fie în exces. Accesorizarea cu ceas impune minimalism în stilul general, deoarece această bijuterie e deja una masivă.

            Vrei să te răsfeți cu un cadou sau poate cauți un dar pentru un prieten? Alege accesorii care scot în evidență ținuta și stilul, zi de zi.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă o replică

Adresa email nu va fi făcută publică

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More