Zecedouăzeci.ro
Mai mult decât sfaturi și idei

Blugii noștri cei de toate zilele, purtați și la birou. Care sunt tendințele pentru 2022

0 475

Blugii, elementele noastre esențiale din garderobă, pot fi purtați pe tot parcursul anului. Ei sunt uneori transformați în funcție de tendințe, dar continuă să facă parte din garderoba atemporală.

Clasic și șic

Odată cu popularizarea telemuncii, industria modei a trecut printr-o revoluție și nevoile tuturor s-au schimbat. Astăzi, confortul continuă să aibă prioritate. Blugii la modă marchează abandonarea siluetelor în formă și apariția unor siluete largi și confortabile.

Ce blugi vom purta la birou în 2022?

Suflecați

Blugii suflecați jos au revenit, iar în 2022 vor fi brodați cu fluturi. Acest lucru a fost confirmat de brandul Blumarine în cadrul prezentării colecției sale de primăvară-vară 2022. În anii 2000, fluturii împodobeau look-urile vedetelor precum Christina Aguilera sau Mariah Carey. Cântăreața Rosalía este una dintre personalitățile care au cedat recent farmecului fluturilor de pe hainele lor. Brandul italian își imaginează blugi originali, pe care i-am putea purta la birou combinându-i cu piese mai simple.

Patchwork

Albi

Pantaloni largi și siluete relaxate pentru confort maxim. Jil Sander alege această estetică pentru spectacolul său din 2022. Blugii albi sunt una dintre piesele puternice care se vor potrivi în ținutele noastre office.

Decorați

Skinny

Primăvara vom purta skinny-ul la birou, doar un denim închis la culoare. Acești blugi Nili Lotan se potrivesc cu o jachetă maro de piele întoarsă și o cămașă cu dungi albastre și albe.

Drepți

Largi, cu talie joasă

Casele mari precum Valentino sunt cufundate în tendința Y2K. În 2022, vom purta blugi largi, cu talie joasă. Pentru birou, optăm pentru blugi uni și închiși la culoare.

Evazați în două tonuri

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă o replică

Adresa email nu va fi făcută publică

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More