Zecedouăzeci.ro
Mai mult decât sfaturi și idei

Bucătăria apartamentului extinsă în balcon: Avantaje, costuri și idei de amenajare

0 141

De cativa ani, parca nu mai avem loc in mica bucatarie din apartament. Ori s-a inmultit familia, ori nevoia noastra de spatiu este mai mare. Cert este ca trebuie gasite solutii de a satisface lipsa de spatiu, solutii care sa nu coste mult, sa fie legale si sa arate si bine la final.

O metoda practicata des este folosirea balconului ca si anexa a bucatariei, oamenii amenajand in acesta locul de luat masa sau punand chiar blatul de lucru cu electrocasnicele aferente. Se va obtine astfel un spatiu mai mare si servitul mesei in mica bucatarie de apartament va deveni o placere.

Daca si tu aveai de gand sa unesti balconul cu bucataria astfel incat sa rezulte o bucatarie mai mare te invit sa ramai cateva momente aici. Iti voi spune principalele avantaje, voi aborda si problema costurilor si, pe deasupra, iti voi arata si cele mai frumoase idei cu amenajari interioare bucatarii in balcon.

Avantajele principale sunt de ordin estetic si practic. Vei avea o bucatarie mai frumoasa, cu un design special. De asemenea, vei avea o bucatarie mai spatioasa, altfel vei privi lucrurile asezat la masa din bucatarie si savurand o cafea. Probabil ca vei scapa si de dulapurile si etajerele atarnate deasupra mesei.

Costurile nu sunt diferite fata de o amenajare obisnuita. E posibil sa ai nevoie, doar daca e vorba de un perete de rezistenta, de anumite aprobari de la primarie pentru a sparge bucata de zid de sub vechea fereastra care dadea spre balcon. Aici este posibil sa dai bani in plus. Vei plati si la cel care va sparge efectiv zidul, daca nu te vei incumeta tu. In rest, vei plati aceleasi preturi la amenajari interioare ca si ceilalti oameni.

Idei de amenajare bucatarie cu balcon. Iti voi delecta privirile cu o selectie de bucatarii unde balconul a fost desfiintat si a fost integrat in bucatarie. Iat cu ce te voi cuceri:

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă o replică

Adresa email nu va fi făcută publică

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More