Zecedouăzeci.ro
Mai mult decât sfaturi și idei

Ce ținute să abordezi dacă vrei să faci o impresie bună la prima întâlnire

0 367

Prima întâlnire este extrem de importantă, determinând felul în care ești perceput și, implicit, viitorul relației. Poate nu ai încă un stil bine definit, însă vrei să fi perceput într-un anumit fel, mai ales când vine vorba de întâlnirile romantice.

Pentru a-ți exprima personalitatea și intențiile cât mai bine, trebuie să abordezi anumite ținute. Vrei să descoperi care sunt acestea?

Iată 3 tipuri de ținute cu care să impresionezi orice femeie!

1.      Ținuta office-casual

Dacă personalitatea ta este una caldă, fiind o persoană care face oamenii să se simtă în siguranță și respectați, atunci ar fi cazul să alegi o ținută de tip office-casual. Aceasta nu este prea elegantă, dar necesită puțin efort și arată foarte bine. 

O poți compune dintr-un pulover (alb, bej, negru, bleumarin etc), dar adaugă un tricou alb sub el, sau chiar o cămașă. Combină-l cu blugi negri, de preferat straight, dar ia în considerare forma corpului tău și ce te avantajează. 

Încălțămintea trebuie să fie una relaxată, de tip teneși, care să arate că ești un om activ. Orice femeie va fi încântată de acest look și va vrea să te cunoască mai bine, fiind curioasă dacă poți să fii așa și într-o relație de cuplu.

2.      Ținuta elegantă

Următoarea opțiune se potrivește unui bărbat rafinat, cu gusturi sofisticate, căruia îi place să iasă în evidență. Dacă ideea de costum ți se pare prea exagerată pentru o primă întâlnire, poți opta pentru un sacou. Asigură-te că alegi dimensiunile corecte și combină-l cu un tricou alb și o pereche de pantaloni largi. Adaugă și câteva accesorii, un lănțișor sau un inel, care să îți dezvăluie latura jucăușă.

Încălțămintea trebuie să fie la fel de elegantă, așa că optează pentru o pereche de loafers pentru cel mai stilat look, care va garanta femeii cu care ieși la întâlnire că ești un bărbat cu picioarele pe pământ, care știe ce vrea.

3. Ținuta casual

Ținuta casual este perfectă pentru un bărbat relaxat, care ar prefera să stea în casă cu persoana iubită în detrimentul ieșirii în oraș. Pentru a părea totuși stilat într-un astfel de look, trebuie să alegi piesele cu grijă.

Dacă optezi pentru un hanorac, spre exemplu, combină-l cu pantaloni mai eleganți, în niciun caz de trening sau blugi. Alege și o încălțăminte mai frumoasă, cum ar fi o pereche de bocanci negri, lăcuiți. Acest look va transmite femeilor personalitatea ta calmă, care le poate liniști când au probleme.

Așadar, dacă depui puțin efort atunci când alegi ținuta pentru prima întâlnire, nu vei avea probleme la capitolul romantic. Femeilor le place să vadă că te-ai pregătit pentru întâlnire, că ești sincer și autentic chiar și prin stilul tău. Personalitatea poate fi dezvăluite în multe moduri, mai ales prin cel vestimentar, așa că trebuie să ai grijă să nu oferi o impresie greșită și să îți ratezi șansa.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă o replică

Adresa email nu va fi făcută publică

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More