Zecedouăzeci.ro
Mai mult decât sfaturi și idei

Ce ținute să porți la un festival de muzică

0 13

Festivalurile de muzică se înmulțesc din ce în ce mai mult și la noi în țară, fiind câte unul pentru fiecare. Fie că alegi să participi la unul pe plan local sau unul din străinătate, este important să-ți alegi ținutele din timp. Faptul că ești îmbrăcat în temă îți dă o stare de bine și te introduce în atmosfera specifică unui festival.

Iată opțiunile de ținute pe care să le adopți la un festival de muzică!

1.              Ținută de inspirație boho-chic

Cea mai răspândită ținută în rândul festivalierilor este cea de inspirație boho-chic. Caracteristicile principale ale acesteia sunt hainele comode, din materiale naturale, în culori neutre. Pentru cei ce preferă simplitatea, aceasta este alegerea potrivită. O rochie maxi accesorizată corect, cu o pereche de cizme cowboy sau de botine reprezintă o alegere inspirată pentru un festival de muzică. Accesorizarea se poate face cu brățări late de lemn și coliere simple, astfel se întregește look-ul dorit.

2.              Ținută de inspirație rock

O altă variantă ar fi ținutele de inspirație rock, compuse din articole de piele, corsete, bocanci și accesorii extravagante. Acestea pot oferi o stare puternică de încredere în sine și de entuziasm. Se poate completa cu o geacă cu ținte și un machiaj puternic, care să exprime forță și o personalitate puternică. O astfel de ținută se potrivește oricui este tentat să o poarte, însă și mai mult celor cu atitudine și …

3.              Ținută Y2K

Pentru cei nostalgici după anii 2000, există varianta de a se îmbraca tipic acelei perioade în cadrul unui festival de muzică. Toată lumea își amintește de ținutele excesive, țipătoare și chic purtate cu câteva decenii în urmă. Se poate adapta acest stil la timpurile moderne, de exemplu, cu un top scurt și o pereche de pantaloni cu talie înaltă (contrat celor cu talie joasă din acea vreme), accesorizat cu multe ștrasuri și bijuterii strălucitoare. De asemenea, și machiajul trebuie să fie unul cu sclipici, colorat și neapărat cu gloss pe buze.

4.              Ținută de inspirație hip-hop

Dacă nu te-ai regăsit în variantele de mai sus, probabil ești adepta unor ținute de inspirație hip-hop. Acestea sunt caracterizate de haine largi, comode, accesorii de cap și piese din denim. Deși pare o alegere simplistă, poate fi una foarte inspirată dacă este însoțită de o atitudine relaxată, atitudine care definește acest stil.

Cel mai important lucru la un festival este să te simți bine și să te bucuri de muzică, iar dacă modul în care te îmbraci poate contribui la această stare, atunci merită puțin efort. Variantele de mai sus sunt unele generale, care să te inspire în alegerile care te descriu cel mai bine. Hainele exprimă ceea ce simți și ceea ce vrei să transmiți oamenilor din jur, așa că alegerea unei ținute trebuie făcută cu interes și dedicare.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă o replică

Adresa email nu va fi făcută publică

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More