Zecedouăzeci.ro
Mai mult decât sfaturi și idei

Cele mai chic accesorii pe care le poți cumpăra pentru telefonul tău

0 771

Oferta de telefoane inteligente este din ce în ce mai bogată, iar acesteia i se adaugă o multitudine de accesorii create special pentru smartphone-uri.

În acest articol îți prezentăm câteva dintre cele mai populare, dar și utile accesorii pentru telefoanele mobile.

HUSE SAU CARCASE

Husele sau carcasele se numără printre cele mai căutate și cumpărate accesorii pentru telefoanele inteligente. Principalul motiv este acela că deținătorii de smartphone-uri își doresc să-și protejeze dispozitivele împotriva zgârieturilor și șocurilor mecanice. Aceste carcase pot fi din plastic, silicon, material textil sau piele. Găsești pe piață huse pentru toate modelele de telefoane mobile. Poți opta între carcase de diferite culori, cu tot felul de imprimeuri, acest accesoriu putând fi chiar și personalizat.

FOLIE DE PROTECȚIE PENTRU ECRAN

Ecranul telefonului este folosit pentru orice vrei să faci pe dispozitiv. Așadar, pentru a folosi în siguranță toate aplicațiile, ecranul trebuie să fie protejat împotriva zgârieturilor și a altor deteriorări. În ciuda faptului că producătorii de smartphone-uri folosesc ecrane rezistente și aplica cea mai avansată tehnologie de protecție, este totuși recomandat să aplici un strat suplimentar. Foliile de protecție sunt complet transparente și foarte durabile, au o aderența ușoară și o bună stabilitate pe display.

HANDSFREE

Acest accesoriu este o combinație de microfon și căști, fiind prevăzut cu difuzoare pentru ambele urechi, ori pentru una singură. Pentru o calitate superioară a sunetului, sunt recomandate modelele cu difuzoare pentru ambele urechi. Un handsfree este foarte util pentru cei ce conduc și trebuie să aibă mâinile libere la volan atunci când vorbesc la telefon.

CĂȘTI BLUETOOTH

Cu ajutorul telefonului, te poți bucura de conținut multimedia, iar căștile Bluetooth sunt create pentru că utilizatorii să poată asculta și vedea acest conținut fără a se încurca în cabluri. Ele se conectează wireless la smartphone și redau sunetele la o calitate foarte bună. Pe lângă asta, căștile Bluetooth sunt folosite frecvent pentru efectuarea și recepționarea apelurilor telefonice. Alte caracteristici ale lor sunt eliminarea zgomotului de fundal și confortul oferit utilizatorului pe durata purtării.

CARD DE MEMORIE

Marea majoritate a telefoanelor inteligente au un slot pentru introducerea unui card de memorie. Rolul acestuia este de a spori capacitatea de memorie pentru stocarea datelor din smartphone. Nu puțini sunt cei care depășesc spațiul intern de stocare de care dispune telefonul, așadar dacă te afli printre aceștia este bine să-ți achiziționezi un astfel de card pentru a putea salva fotografiile, documentele și filmulețele pe el.

Ți-am prezentat câteva dintre cele mai utile și populare accesorii pe care le poți cumpăra pentru telefonul tău. Acestea te vor ajuta să-ți folosești dispozitivul în siguranță și să te bucuri de el pentru o perioadă mai lungă.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă o replică

Adresa email nu va fi făcută publică

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More