Zecedouăzeci.ro
Mai mult decât sfaturi și idei

Cele mai romantice orașe din Europa

0 1.366

În luna februarie iubirea plutește în aer. Pentru cei care nu țin cont de romantism probabil o consideră doar ”poluare” pentru aerul înconjurător, însă, pentru cei pasionați de exprimarea dragostei, este un motiv în plus pentru a-și arăta această latură față de persoana iubită.

Pentru cupluri, o excapadă romantică de week-end este cadoul ideal pentru a petrece timp împreună, departe de casă și de stresul de fiecare zi. Iată câteva din cele mai romantice orașe din Europa care trebuie văzute măcar odată în viață

1.Veneția, Italia

Lăsați-vă cuprinși de frumusețea Veneției împreună cu partenerul dumneavoastră și descoperiți-vă reciproc în timp ce vă plimbați pe străzile pietruite ale acestei destinații romantice din Europa. Veneția este ideală pentru următoarea excursie romantică de week-end, fiind destul de mică pentru a vedea punctele de top din oraș.

2. Santorini, Grecia

Santorini este o locație foarte cunoscută și apreciată de turiști din toată lumea. Cu siguranță peisajul oferit îți taie respirația și îți oferă un sentiment de plăcere pe care vrei să îl împărtășești cu o persoană specială. De menționat sunt și hotelurile de lux care oferă servicii pentru îndrăgostiti la prețuri accesibile și de calitate pentru o excursie de neuitat.

3. Porto, Portugalia

Una dintre cele mai bune destinații pentru luna de miere se află în Portugalia, de-a lungul coastei. Poți savura o cină romantică și gustoasă în timp ce admiri peisajul superb al apusului pe malul maritim.

4. Viena, Austria

Viena te face să te bucuri de frumusețea ei fascinantă. Istoria, arhitectura și eleganța sunt de admirat pentru acest oraș. Există multe lucruri de făcut în Viena pentru cuplurile pasionate de călătorii. Vizitarea muzeelor fascinante și a palatelor imperiale, dar și faptul că Viena este casa celor mai apreciați oameni din epoca romantică, ca Bethoveen sau Mozart.

5. Praga, Republica Cehă

Oraș cunoscut pentru realizările sale anterioare și pentru clădirile în stil baroc, Praga este un oraș ideal pentru o escapadă romantică în Europa. Pe lângă peisajele superbe de care poți avea parte, tu și partenerul de viață aveți ocazia să admirați unul dintre cele mai vechi ceasuri astronomice. Este destinația perfectă pentru o mică excursie în cuplu.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă o replică

Adresa email nu va fi făcută publică

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More