Zecedouăzeci.ro
Mai mult decât sfaturi și idei

Cele mai spectaculoase destinaţii de vacanţă din România

0 1.810

Printre toate ofertele agenţiilor de turism care îşi trimit clienţii în cele mai exotice şi spectaculoase destinaţii de peste hotare, printre toate pachetele atractive de a-ţi petrece vacanţele şi concediile în afara României, există „rătăcite” prin ţara noastră anumite locuri fabuloase care se pot dovedi destinaţii mult mai viabile pentru vacanţe.

Hotel of Ice Bâlea Lac este, după cum spune numele, un hotel construit în întregime din gheaţă. Frumuseţea conceputului stă în posibiitatea ca în fiecare an, hotelul să fie amenajat într-un alt mod.

De la mobila sculptată în gheaţă, la blănurile de animale ce se regăsesc în tot resortul, fiecare încăpere este o experienţă din punct de vedere al design-ului şi al arhitecturii.

Pentru un resort de lux integrat în inima naturii, concediul poate începe în Valea Doftanei, unde o investiţie de un milion de euro s-a materializat în Atra Doftana.

După ce veţi petrece prima noapte în acest loc, vă puteţi trezi îmbiaţi de razele soarelui răsfrânte din lacul Paltinu, unde amatorii de pescuit vor fi de la primele ore ale zilei încercându-şi norocul.

Materialele utilizate în cadrul construcţiei sunt parcă rupte din peisaj, de la holuri până la camere şi băi, totul având la bază lemn, granit sau marmură, unindu-se într-un design minimalist care parcă nu vrea să deranjeze liniştea pe care o poate oferi sălbăticia naturii.

Pentru 290 de lei pe noapte, clienţii îşi pot lăsa concediul dictat de concertele de jazz, de şedinţele de SPA sau de saună şi şedinţe de aromoterapie.

Viscri 125 este cel mai dorit loc printre românii dornici de a avea o experienţă autentică, într-un concept care uneşte ultimii 200 de ani de istorie modernă a României cu confortul necesar în 2017.

În inima Transilvaniei, locaţia este integrată în sătucul care a intrat în patrimoniul UNESCO, datorită bisericii ce poate fi vizitată ce a fost construită iniţial în jurul anului 1100.

Proprietarii au păstrat specificul zonei, ce poate fi regăsit încă de la mobilierul pictat, la laviţele mari cu aşternuturi din pânză albă, groasă, în care turiştii se pot relaxa având ca sunet de fundal trosnetul focului din sobele autentice.

Mâncarea servită provine din surse locale, legumele sunt culese din grădină, iar un mic dejun poate fi compus din lapte proaspăt muls, pâine şi dulceaţă de casă. Preţurile pleacă de la 250 lei/noapte.

Biovale Putna oferă un spaţiu luxos într-o atmosferă burgheză, totul într-un resort situat pe Valea Putnei.

Pe Valea Putnei, în inima Bucovinei, amenajarea în stil tradiţional se îmbină cu televizoarele cu ecran plat şi cu sauna cu terapie cu fân.

Preţurile pleacă de la 2.000/lei pe noapte în perioada sărbătorilor.

În zonă există deschidere pentru activităţi diverse, precum schi, ciclism şi pescuit.

Dacă doriţi să petreceţi un sejur de neuitat în apropierea Buzăului, cu preţuri de la 3.000 de lei pe patru nopţi, Hadar Chalet este locul ideal.

Proprietatea luxoasă de 30.000 de mp de grădini şi 60 de hectare de pădure oferă o paletă vaiată de posibile activităţi, printre care, teren de tenis, ping-pong, biliard, plimbări pe munte şi hiking şi colecţii impresionante de filme.

Cu un design în care lemnul predomină, iar fiecare cameră pune la dispoziţie o lumină caldă şi intimă, Hadar Chalet este considerat de mulţi locul ideal de a te bucura de concediu în România.

Dacă doreşti să te trezeşti cu munţii Bucegi în geam, Le Chalet des Reves, sau „secretul regal din Sinaia” este locul în care vrei să îţi petreci concediul.

Interiorul spaţios gravat cu un aer din secolul trecut, te poate ajuta să te pierzi în timp şi să te bucuri de câteva zile parcă rupte din realitatea cotidiană.

Poţi lua un prânz aristocrat în faţa şemineului autentic, sau să te bucuri de frumuseţea staţiunii Sinaia, închiriind tot „castelul” la preţuri plecând de la 1.000 de lei pe noapte.

Tot în Sinaia, un design spectaculos este adus de Villa Oblique.

Pe drumul spre Cota 1400, o construcţie „jucăuşă” din punct de vedere al arhitecturii, structurată pe 6 nivele aşteaptă primitoare românii care au decis să se bucure de bogăţiile propriei ţări.

Restaurantul Arlequine, decorat în stil franţuzesc, oferă mâncăruri specifice.

De asemenea, locaţia are în structura sa o sală de conferinţe de 40 de locuri.

Preţurile pentru o cameră dublă standard pleacă de la 374 lei/noapte.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă o replică

Adresa email nu va fi făcută publică

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More