Zecedouăzeci.ro
Mai mult decât sfaturi și idei

Cele mai tari atracții turistice în Hurghada. Nu trebuie să le ratezi

0 547

A sosit sezonul vacanțelor și încă nu te-ai hotărât ce destinație să alegi pentru următoarea ta excursie? Dacă îți dorești ceva diferit pentru următoarea vacanță, îți prezentăm cea mai veche și populară plajă din Egipt, Hurghada.

Întemeiată la începutul secolului XX, Hurghada a fost cunoscută drept un sat pescăresc, până nu demult. În prezent, a devenit printre cele mai vizitate stațiuni din Egipt, ce se află pe coasta Africii, la Marea Roșie.

De asemenea, este recunoscută și pentru găzduirea sporturilor de apă, fiind un centru internațional. Se pot realiza activități precum surfing, pescuit la adâncime, înot sau scufundări de adâncime.

Aici se regăsesc și grădinile subacvatice, considerate printre cele mai deosebite din întreaga lume, pe care scufundătorii le preferă.

În continuarea acestui articol, vei afla care sunt cele mai mari atracții turistice de care te poți bucura în Hurghada!

Pentru că te-am introdus într-un mic istoric al stațiunii Hurghada și ți-am captivat atenția, îți vom prezenta și câteva atracții turistice pe care această superbă stațiune le oferă.

Climatul blând care se regăsește aici pe tot parcursul anului, va fi favorabil pentru ca tu să poți admira și să descoperi tot ce îți dorești. Așadar, iată ce atracții turistice te vor fermeca pe deplin:

  • Marina Hurghada

Este considerată bijuteria Hurghadei, fiind locul ideal unde poți admira faimoasele ambarcațiuni din port. De asemenea, poți savura preparatele rafinate pe care le oferă restaurantele din zonă. Iar dacă vei dori să achiziționezi produse locale, suveniruri sau alte amintiri pentru cei dragi, vei avea la dispoziție diverse magazine atractive.

  • Acvariul “Grand Aquarium”

Acvariul “Grand Aquarium” găzduiește peste o mie de animale exotice și alte specii de vieți marine. Aici se poate găsi o grădină zoologică, un acvariu uriaș, cât și cafenele și magazine cu suveniruri. Va fi o atracție turistică foarte îndrăgită de copii, deoarece se pot bucura de peștii multicolori, diverse reptile sau țestoase. În plus, se pot face scufundări în acvariu sau se poate servi masa la cafeneaua din incinta sa.

  • Insula Giftun

Insula Giftun este un paradis acvatic de care te vei îndrăgosti instant. Dispune de vegetație luxuriantă, plaje sălbatice și lagune absolut superbe. Te poți bucura și relaxa în timp ce pășești către marea calmă și cristalină ce te îmbie să te scufunzi în adâncuri, unde vei putea găsi reciful de corali și diverși pești exotici.

  • Moscheea “El Mina”

Dacă te pasionează istoria, acest monument grandios va fi locul unde poți afla mai multe despre religia musulmană, cât și istoria acesteia. Designul elegant și încărcat de magia istoriei sale, îți va oferi o experiență de neuitat.

Așadar, bucură-te de această miraculoasă experiență pe care o oferă vacanța în Hurghada! Tu ce îți dorești să mai descoperi în această minunată călătorie?

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă o replică

Adresa email nu va fi făcută publică

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More