Zecedouăzeci.ro
Mai mult decât sfaturi și idei

Coafurile mireselor în 2019: Vor exprima naturaleţe şi romantism

0 952

Adrian Perjovschi, hairstylist specialist în transformări radicale de look, vine cu recomandările pentru miresele anului 2019 în materie de coafurile alese pentru ziua nunţii: “Naturaleţe, feminitate, romantism este mixul perfect”.

Miresele trebuie să îşi aleagă coafura în funcţie de rochia pe care o vor purta, dar şi de tipul locaţiei unde va avea loc evenimentul: „Daca nunta se va desfăşura pe plajă, recomandarea mea este de beachy waves, cu părul uşor într-o parte sau împletit. Dacă avem o mireasă mai rock sau mai nonconformistă, nu mai avem limite, părul poate fi împletit, prins, răsucit. Pentru o locaţie mai elegantă şi dacă rochia este în stilul Meghan Markle atunci coafura trebuie să fie cât mai finuţă, iar părul prins completat cu mic accesoriu sau o tiara”, adaugă Adrian Perjovschi.

În ceea ce priveşte greşelile care pot apărea, hairstylist-ul atrage atenţia: „Nu trebuie să se vadă agrafele. Şi nu este recomandat să se facă schimbări radicale de look, de culoare şi tunsoare la mai puţin de 2 luni de nuntă pentru că trebuie să te familiarizezi cu ele sau, de ce nu, să ai timp să le schimbi dacă ceva nu te face să te simți confortabil.”

Coafura poate fi completată cu accesorii mai discrete sau mai mari: „Putem accesoriza coafura de mireasa cu bijuterii, flori, iar despre voaluri putem spune ca in 2019 sunt din ce in ce mai puţin în trend, însă dacă mireasa totuşi îşi doreşte mult voal, acestea sunt mult mai simple şi mai lejere. Sistemul de prindere al voalului trebuie să fie de asemenea foarte discret şi să pară prins natural, nu să îngreuneze coafura.

Machiajul ales de mirese în 2019 va fi de asemenea unul cât mai natural: “Anul acesta optăm pentru un ten cât mai luminos, nu se mai încarcă, nu se mai conturează faţa atât de mult. Punem accentul fie pe buze, fie pe ochi. La ochi folosim nuanţe de auriu, argintiu, arămiu şi pe buze putem opta pentru rozuri, nuanţe de nude, nude-maro, nude-corai. Miresele extravagante aleg un ruj roşu sau vişiniu şi de ce nu, şi smokey eyes”, explica make-up artistul Madda Petcu.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă o replică

Adresa email nu va fi făcută publică

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More