Zecedouăzeci.ro
Mai mult decât sfaturi și idei

Culorile Crăciunului în 2022! Cum să te bucuri de ele în decorațiunile tale!

0 280

Culorile ne pot face să simțim căldură, liniște și siguranță. Anul acesta Crăciunul are exact aceste nuanțe. Purpuriu, verde închis sau culoarea bradului, albastru marin, sunt culori grațioase și elegante, accentuate prin motive tradiționale aurii și albe.

Atmosfera festivă de anul acesta poate fi creată foarte ușor cu doar câteva elemente esențiale:

Globuri și figurine decorative

Decorațiunile și globurile de dimensiuni mari și medii, în culorile roșu aprins, verde, alb și argintiu pot da o strălucire aparte Crăciunului. Clasicul nu se demodează niciodată, iar culorile de anul acesta pot străluci și crea o atmosferă veselă. Dacă îți dorești culori mai elegante, combinația de negru și maro mat sau lucios, cu motive aurii pot avea un aspect nobil, chiar luxos și pot crea o atmosfera aparte. Sau, atunci când ceea ce cauți este liniștea, poți alege nuanțele naturale, fine, de crem și gri, combinate cu verde sau albastru marin și motive argintii. Aceste nuanțe pot crea senzația de armonie și energie proaspătă. Nu-ți mai rămâne decât să îți alegi bradul de dimensiunea potrivită.

Instalații luminoase de Crăciun

Când ne gândim la Crăciun, automat ne vine în minte o imagine de seară, cu zăpadă, lumini galbene și multe instalații de sărbători de exterior care îmbracă brazii și acoperișurile caselor. Dacă nu știi ce să alegi, la Elbi este universul electricelor și găsești acolo cele mai frumoase instalații luminoase de exterior. Culorile calde, cum sunt roșu și galben, sau roșu și verde, se complimentează și se combină excelent. Cele mai populare culori, când vine vorba de Crăciun, sunt cele incandescente și albul cald. Desigur, în funcție de preferințe și imaginație, acestea se pot contrasta foarte frumos cu becuri multicolore. De fapt, nu există nicio limită. Cascade de lumini, țurțuri, becuri, ghirlande, reni, toate aduc veselie și fac sărbătorile de Crăciun mai frumoase. Combinarea a două stiluri poate fi o idee excelentă când vine vorba de decorarea acoperișului casei.

Așezarea luminilor în straturi poate da o senzație multidimensională. Una dintre cele mai apreciate idei de decorare a acoperișului este combinarea a două stiluri de lumini. Așezarea în straturi a acestora pe linia acoperișului va scoate cu siguranță căsuța în evidență și va avea un aspect ca de poveste. Combinația de becuri roșii, verzi și albe fixate ca o ghirlandă pe toată lungimea marginii acoperișului și cascade sau țurțuri de lumini albe calde sub acestea și care îmbracă fațada casei, pot crea un aspect clasic de Crăciun. Pentru cei mai îndrăzneți, luminile se pot întinde și pe colțurile casei. Mai departe, trebuie doar să te asiguri că ai măsurat bine înainte de a merge la cumpărături astfel încât să ai suficiente instalații și nu uita de cleme pe care să le folosești pentru prinderea luminilor.

Atmosfera de sărbătoare de fapt vine din timpul pe care îl petrecem făcând ceea ce ne place, cu familia sau de ce nu, poate doar cu noi înșine. Dar un brăduț frumos decorat și luminile calde te pot face să adori cu atât mai mult sărbătorile de iarnă.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă o replică

Adresa email nu va fi făcută publică

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More