Zecedouăzeci.ro
Mai mult decât sfaturi și idei

Cum alegi decolteul perfect pentru tipul tău de corp

0 366

Nimeni nu vrea să se simtă dezamăgit și demodat. Să-ți ridici garderoba și să te simți încrezătoare în ținutele tale nu este atât de greu pe cât ar părea, deoarece este mult despre alegerea pieselor potrivite tipului tău de corp.

O modalitate simplă de a face acest lucru este prin alegerea decolteului perfect. Indiferent dacă doriți să vă evidențiați formele sau să ieșiți în evidență, decolteul potrivit poate face toată diferența.

  1. Decolteu halter

Decolteul halter creează o formă frumoasă și echilibrată, expunându-ți umerii și decolteul. Acest stil funcționează și pe multe tipuri de corp, dar este perfect pentru femeile cu un bust mai plin și arată grozav pe cele cu o formă de corp dreptunghiulară și triunghi inversat.

  1. Decolteu în V

Un decolteu care scoate în evidență bustul. Funcționează perfect la persoanele cu corp în formă de inimă și în formă de măr. De asemenea, le flatează pe cele cu un tip de corp dreptunghiular, clepsidră și triunghi inversat. Secretul acestui decolteu este să alegeți adâncimea potrivită. Dacă aveți sânii mai mici, optați pentru un decolteu mai puțin adânc. Dacă aveți sânii mai mari, alegeți un decolteu în V mai adânc, care va pune în valoare bustul și va echilibra silueta.

  1. Decolteu asimetric

Decolteul asimetric este un stil atrăgător și versatil. Deși acest tip de decolteu poate arăta bine pe orice tip de corp, este cea mai bună alegere pentru cele care doresc să-și arate umerii, dar să nu dezvăluie prea mult. Funcționează excelent la femeile cu un tip de corp dreptunghiular, deoarece ajută la echilibrarea siluetei. De asemenea, avantajează femeile cu o formă de corp în triunghi inversat.

  1. Decolteu broască țestoasă

Acesta este decolteul perfect pentru ținutele de iarnă, deoarece ține de cald și este stilat în același timp. Acest decolteu va arăta grozav pe persoanele cu gât lung. De asemenea, le avantajează pe cele cu fețe lungi și pe cele cu tipuri de corp în formă de măr, dreptunghi și pară.

  1. Decolteu pătrat

Acest stil emană o atmosferă clasică și vintage. Evidențiază gâtul și claviculele. Acest tip de decolteu este foarte măgulitor pe cele cu corpul în formă de pară. De asemenea, arată bine pe persoanele cu corp în formă de clepsidră sau măr. Acest tip de decolteu scoate în evidență clavicula fără a fi prea revelator și creează o siluetă curbată.

  1. Decolteu tub (fără bretele)

Acest stil scoate în evidență întreaga parte superioară a corpului și pune în valoare decolteul și zona pieptului. De asemenea, scoate în evidență și alungește gâtul. Le avantajează pe femeile cu un corp în formă de măr și clepsidră , deoarece evidențiază talia îngustă.

  1. Decolteu sub formă de inimă

Acest decolteu este grozav dacă ești într-o dispoziție mai romantică și este un stil preferat printre mirese. Scoate în evidență claviculă și evidențiază zona pieptului. Acest tip de decolteu avantajează femeile cu un corp în formă de clepsidră, dreptunghi și pară, deoarece creează un decolteu mai larg, care funcționează bine pentru a echilibra șoldurile mai late.

  1. Decolteu rotund

Este un decolteu clasic, simplu, care pune în valoare fața și umerii. Acest stil se va potrivi perfect persoanelor cu un corp sub formă de clepsidră și pară. Acest tip de decolteu flatează și persoanele cu sâni mici sau medii și gât scurt, deoarece poate crea iluzia de sâni mai mari și un gât mai lung. De asemenea, le avantajează pe cele cu umerii mai lați.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă o replică

Adresa email nu va fi făcută publică

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More