Zecedouăzeci.ro
Mai mult decât sfaturi și idei

Cum să alegi biroul potrivit pentru acasă

0 500

În această perioada, am fost forțați de împrejurări să lucrăm de acasă. Un lucru bun pentru cei care au avut această opțiune, dar și o provocare pentru că lucrul de acasă a adus cu sine unele schimbări de design.

Pe scurt, cei care au lucrat și încă lucrează de acasă au fost nevoiți să își creeze un spațiu de birou, cu mobilierul aferent. Alegerea biroului potrivit pentru casa ta face o diferență imensă pentru confortul, dar și productivitatea ta.

Există multe lucruri ce trebuie luate în considerare, și cu atât de multe birouri diferite din care să alegi, poate fi dificil să știi de unde să începi și ce să cauți. Asigură-te că vei alege un birou perfect pentru a se potrivi cu casa, bugetul și cerințele tale. Astfel, biroul trebuie să fie realizat pe măsură.

Spațiu

Înainte de a cumpăra biroul, primul pas este să planifici spațiul. Gândește-te unde vei putea poziționa biroul, luând în considerare sursa de lumina, locația ușilor și a punctelor de alimentare cu energie electrică. După ce ai decis unde dorești să plasezi biroul, va trebui să măsori zona pentru a vedea cu cât spațiu trebuie să lucrezi. Înainte de a cumpăra un birou, poți utiliza, de asemenea, bandă adezivă pentru a face un contur, astfel încât să poți vizualiza cât spațiu va ocupa. Când te gândești la dimensiuni, va trebui să lași loc scaunului de birou și orice spațiu suplimentar pentru a te deplasa și accesa biroul confortabil.

Stil și formă

Biroul de lucru compact și minimalist, este perfect pentru încăperile mai mici. Biroul pe colț este conceput pentru a se încadra în colțul camerei și poate fi disponibil într-o gama de dimensiuni. Biroul pentru calculator este conceput special pentru a adăposti tastatura, unitatea și a avea și suficient spațiu de lucru.

Soluții de stocare

Depozitarea în biroul de acasă este de neprețuit – oricât de organizat și eficient ești, vei avea totuși nevoie de spațiu pentru papetărie, hârtii, documente și rechizite de birou. Cei care au birouri mai mici ar putea dori să ia în considerare birourile cu spațiu de stocare integrat, care oferă, în general, o soluție mai bună și mai eficientă. Birourile de acest gen vin într-o gama largă de stiluri, iar spațiile sunt de la simple sertare pentru birou, până la sisteme de depozitare pe mai multe niveluri cu dulapuri deasupra. Dacă dorești un spațiu mare de lucru, însă nu vrei să faci compromisuri în ceea ce privește stocarea, ai putea să iei în considerare investiția în soluții separate de depozitare la birou.

Culoare și material

Este important să îți amintești că biroul intră în casa ta, deci trebuie să arate bine! Birourile sunt disponibile în mai multe tipuri de lemn și culori, și există ceva care să se potrivească fiecărei case. Atunci când alegi un finisaj, este mai bine să selectezi ceva care să se potrivească sau să completeze mobilierul și decorul deja existente. Ținând cont de aceste sfaturi, îți va fi mai ușor să îți alegi un birou pe măsură. Nu neglija nici scaunul pe care vei sta, pentru confortul tău în cele minim 8 ore de stat la muncă. Astfel, lucrul de acasă va fi o plăcere, iar eficiența va fi maximă.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă o replică

Adresa email nu va fi făcută publică

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More