Zecedouăzeci.ro
Mai mult decât sfaturi și idei

Cum să organizezi o seară reușită alături de prieteni

0 178

De-abia aștepți să te distrezi alături de prieteni și să petreceți până-n zori, pe ritmurile preferate? Înseamnă că urmează un party cu voie bună și chef de chef! Iată cum să transformi o petrecere cu amicii într-un eveniment de neuitat!

Alege o temă pentru petrecere

Sunteți fani Game of Thrones? Vă plac filmele SF sau călătoriile exotice? Grupul vostru de prieteni se numără printre pasionații de fotbal, Formula 1 sau alte sporturi? Preferințele pe care le aveți constituie idei de teme pentru petrecere. Vă distrați în compania personajelor preferate, ascultați melodii celebre și alegeți outfituri adecvate.

Meniul și decorurile trebuie să fie în ton cu subiectul ales pentru petrecere. Astfel vei crea o atmosferă specială, pe care prietenii tăi o vor aprecia cu siguranță. Dacă ai epuizat ideile de teme, poți oricând să organizezi un bal mascat, unde parada costumelor va fi punctul de atracție al serii!

Amenajează un ring de dans

O petrecere reușită are nevoie de muzică bună și de dansatori pe măsură! Ca să-ți încurajezi prietenii să iasă la dans, amenajează un ring asemănător celor din cluburi și discoteci. Montează în tavan o sferă de oglinzi multicoloră și completează cu spoturi, leduri, efecte vizuale și lasere.

Vei reuși să aduci la petrecere vibe-ul din club, cu strălucirea și farmecul care vă impresionează de fiecare dată. Distracția va continua până-n zori, pe ritmuri house, tehno, rock, pop, latino și alte stiluri muzicale îndrăgite de grupul vostru.

Închiriază o cabină foto

Surprinde-ți prietenii cu un photo booth! Închiriază o cabină foto ca să vă fotografiați în ipostaze haioase și să aveți amintiri vesele de la party. Alege accesoriile și fundalurile potrivite, pentru poze personalizate cu tema petrecerii.

Pot fi pălării, mustăți, măști, coifuri, peruci, pălării, stick-uri cu mesaje haioase sau baloane inscripționate cu replici ironice. Dă frâu liber fanteziei și vei crea momente memorabile pentru gașca ta de prieteni!

Creează decoruri originale și surprize pentru invitați

Decorurile sunt importante pentru o petrecere reușită, așa că este o idee bună să creezi un cadru original, adecvat temei de party. Cu siguranță ați mai fost împreună la aniversări, Revelioane, nunți și botezuri. Cum să-i mai impresionezi pe amicii pe care-i știi de atâta vreme?

Iată câteva idei de decoruri pentru petreceri cu stil: gheață carbonică, mașini de confetti, spirale creponate, mașini de artificii, igloo-uri transparente, figurine din baloane cu heliu, perdele de apă, instalații cinetice, pereți cu bule de aer, mașini de baloane de săpun, fântâni de ciocolată ș.a.

Pregătește jocuri de petrecere

Cele mai reușite party-uri între prieteni sunt cele cu voie bună, întreceri și concursuri. Pregătește-le amicilor tăi jocuri de petrecere, ca să înveselești atmosfera și să le stârnești spiritul de competiție.

Alege jocuri inspirate din mediul online, unde protagoniștii sunteți chiar voi. Veți râde în hohote, iar show-ul poate continua cu boardgames și jocuri de societate.

Inspiră-te din recomandările prezentate și organizează o petrecere reușită, alături de prieteni!

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă o replică

Adresa email nu va fi făcută publică

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More