Zecedouăzeci.ro
Mai mult decât sfaturi și idei

Cum să te distrezi dacă ești singură de Valentine’s Day

0 952

Multe femei devin deprimate în preajma Valentine’s Day pentru că nu au cu cine să împartă această zi, dar te poţi distra la fel de bine şi singură! Iată cum:

În primul rând, trebuie să înţelegi că această zi nu este un motiv să fii supărată. Eşti singură, şi ce dacă? Chiar ai nevoie de cineva pentru a te putea simţi împlinită? Pentru a putea fi fericită? Sigur, e mai frumos să ai pe cineva alături, dar nu te mulţumi cu oricine doar pentru că te simţi singură. Eşti o persoană minunată şi meriţi Făt Frumosul tău!

Acum că am stabilit asta, ai două variante de a petrece ziua: de una singură sau cu prietenele.

Dacă preferi singură, sunt atâtea lucruri pe care le poţi face: fă-ţi o programare la masaj şi la cosmetică, poate şi una la coafor (o schimbare e mereu binevenită), fă o baie lungă cu spumă, citeşte, uită-te la filme şi seriale, relaxează-te pur şi simplu!

De asemenea, te poţi ocupa de dezvoltarea ta personală sau de anumite proiecte personale sau profesionale de care nu ai niciodată timp. Din fericire, Valentine’s Day pică într-o sâmbătă, deci ai tot timpul din lume.

Dacă vrei să petreci această zi cu prietenele, o puteţi face în două feluri: fie în oraş, fie la una dintre voi acasă. În oraş puteţi merge la tot felul de petreceri, la film, piese de teatru, lasertag sau pur şi simplu la cumpărături (niciodată nu dai greş cu cumpărăturile!).

Sau poate că bugetul nu vă permite o ieşire în oraş şi preferaţi să staţi acasă. Ce-ai zice de o seară de boardgames, de frumuseţe sau de schimb de haine? Şi să nu uităm, puteţi oricând să cumpăraţi o sticlă bună de vin şi să petreceţi seara pur şi simplu povestind vrute şi nevrute.

Ai dreptate, viaţa ta trebuie să se învârtească în jurul unei persoane, dar nu uita că acea persoană trebuie să fi chiar tu! Nu lăsa o simplă zi să te doboare, te poţi distra la fel de bine şi singură.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă o replică

Adresa email nu va fi făcută publică

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More