Zecedouăzeci.ro
Mai mult decât sfaturi și idei

Gadgeturi pe care toți bărbații le adoră

0 848

Un gest face cât o mie de cuvinte! Din acest motiv, dacă îi oferi unui bărbat special din viața ta un cadou practic, interesant și, de ce nu, haios, îl vei impresiona cu siguranță! Totuși, e adevărat că găsirea cadoului ideal nu este atât de ușoară pe cât pare, mai ales când nu vrei să faci o alegere greșită și, pe deasupra, este vorba de cineva care înseamnă foarte mult pentru tine.

Sigur ești de acord că toți bărbații sunt înnebuniți după gadgeturi! Indiferent dacă ești în căutarea unui cadou pentru iubitul tău, pentru tatăl sau fratele tău, pentru un coleg sau pentru șef, un lucru e sigur – cu gadgeturi, nu ai cum să dai greș!

Însă chiar și atunci când hotărăști că vei dărui gadgeturi unui bărbat, este posibil să te simți copleșită de oferta variată de gadgeturi. Atunci, este momentul să consulți lista de mai jos, și să-l alegi pe cel care îți place cel mai mult!

  • ACTION CAMERA SPORT HD, REZISTENTĂ LA APĂ

Din seria de gadgeturi pe care un bărbat activ le adoră, această cameră este nelipsită! Indiferent dacă este folosită la schi, pe bicicletă sau pe scuter, action camera este suficient de rezistentă încât să înregistreze toate momentele extraordinare. Oricine va adora acest cadou care ajută la surprinderea celor mai frumoase amintiri, pline de andrenalină și fericire.

  • CĂȘTI WIRELESS RADIO, FM RADIO, 5 ÎN 1

Dacă ești în căutare de gadgeturi pentru tatăl tău sau poate chiar pentru șeful tău, ai găsit ce îți trebuia! Dincolo de faptul că sunt multi-funcționale, marele avantaj al acestor căști este faptul că funcționează drept stație FM. Cel care le primește, poate asculta postul preferat de radio FM oriunde se află.

Acestea au un fir care se conectează la mufă jack, dar pot funcționa și fără, devenind wireless oricând ai nevoie de asta. Mulțumită microfonului încorporat, căștile sunt ideale pentru cei care fac multi-tasking – acum, vor putea purta conversații la telefon, în timp ce fac altceva în același timp.

  • SALTEA GONFLABILĂ PENTRU MARE/MUNTE

Pe lângă faptul că toți bărbații adoră un gadget reușit, lor le place să primească cadouri practice, care să le facă vacanțele plăcute. Un exemplu mai bun ca acest gadget nu există! Salteaua gonflabilă înseamnă mai mult spațiu în portbagaj, un detaliu de care se vor bucura toți cei care merg cu cortul în vacanță.

  • UMIDIFICATOR AUTO AROMATERAPIE

Cele mai bune gadgeturi pentru bărbații care adoră condusul sunt, desigur, gadgeturile pentru mașină, cum ar fi acest umidificator. Mic și modern, este foarte ușor de folosit și are un efect extraordinar!

Purificatorul de aer are o durată de viață foarte lungă, deci cel care îl primește se va bucura de el mult timp de acum înainte! Și, ca surpriză, acesta are două sloturi USB pentru încărcat, foarte util pentru momentul în care priza auto este ocupată.

  • CEAS SMART IRADISH X3

Nu ai cum să greșești dacă oferi un ceas drept cadou. Aceste ceasuri inteligente au un design spectaculos, conțin un slot de SIM card, cameră foto integrată de 0,7 megapixeli și microfon încorporat. Cureaua este făcută din piele ecologică și vine în negru sau alte culori naturale, ușor de asortat.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă o replică

Adresa email nu va fi făcută publică

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More