Zecedouăzeci.ro
Mai mult decât sfaturi și idei

Idei de cadouri de nuntă care nu se demodează niciodată

0 918

Nu știi ce să alegi? Util și practic, sau amuzant, personalizat, ceva pentru care să nu te uite multă vreme de acum încolo? Provocarea este mare, de aceea, atât experți în organizarea nunților, cât și specialiști în etichetă au făcut o trecere în revistă a celor mai istețe cadouri pe care le poți face unui cuplu tânăr.

Idei creative pentru un cadou de excepție

Dacă ești genul căruia îi place să surprindă, dacă ești în căutarea unui cadou de casă nouă creativ, îți putem face noi o sugestie. Adesea, să te abați de la lucrurile obișnuite și să fii diferit, poate fi perceput greșit. Însă, în cazul tău, dacă ești prieten bun al tânărului cuplu, cu siguranță îi cunoști pe ambii suficient de bine astfel încât să reușești să surprinzi, să fii creativ, fără a da greș.

Știm deja că generațiile de acum sunt pasionate de călătorii, așa că un cadou potrivit pentru un cuplu tânăr este cu siguranță unul care are legătură cu călătoriile. Îți poți surprinde prietenii oferindu-le un glob pământesc făcut din plută și montat pe un postament modern din oțel inoxidabil sau o hartă de perete tip tablou. Aici, noul cuplu își poate seta, la propriu, țintele viitoarelor călătorii. Dacă cei doi sunt mai degrabă stilul modern decât cel clasic, există și variante digitalizate ale globurilor pământești. Cu siguranță, prietenii tăi vor fi plăcut surprinși când vor primi un astfel de cadou.

O saltea de pat de înaltă calitate

Poate nu este cel mai glamouros cadou pe care îl poți oferi unui cuplu tânăr – deși saltelele de ultimă generație sunt adevărate bijuterii -, dar cu siguranță că va fi unul de care se vor bucura pentru foarte multă vreme. Dacă le dăruiești o saltea, din spumă cu memorie, produse printr-o tehnologie de ultimă generație și cu garanție pe viață, nu ai cum să dai greș. Prietenii tăi se vor bucura de un somn odihnitor, pentru că astfel de saltele de pat din spumă cu memorie au caracteristici ortopedice și anatomice ce creează senzația de confort excepțional.

Ustensile de bucătărie personalizate

Gurmanzi sau nu, prietenii tăi vor găti. Și cum le poți da o mai bună mână de ajutor dacă nu contribuind la utilarea bucătăriei. S-au dus vremurile lui ‘am plecat de la cuțit și furculiță’. Ajută-ți prietenii să se bucure de un început frumos al vieții de familie. Le poți oferi de la un grătar electric de interior – sunt foarte moderne acum -, până la un set de cuțite de foarte bună calitate sau un tocător din lemn cu personalizat cu inițialele lor.

Valize pentru călătoriile în doi

Ce urmează, de regulă, după nuntă? Luna de miere. Cu siguranță că ambii parteneri au plănuit detaliile călătoriei. Puțin probabil însă să se fi gândit că și bagajul trebuie adaptat pentru doi. Așa că de ce să nu fii tu cel care să le ușureze pregătirile? Cumpără-i noului cuplu un set de valize  de calitate pentru călătorie. Acum le găsești pe piață în variante care satisfac atât nevoile celor care își iau în bagajul de călătorie strictul necesar, cât și pe ale celor care ar fi în stare să-și pună în bagaje jumătate din casă. Mici și mari, de mână sau de cală ori pentru mers la sală, gențile de voiaj sunt mereu utile.

Perne pentru un somn odihnitor

Sigur știi deja că puful de gâscă, foarte popular până nu demult, este alergenic și, de aceea, noile tehnologii l-au eliminat din fabricarea pernelor. Acesta a fost înlocuit cu spuma cu memorie sau gelul special, care asigură un confort sporit în zona gâtului și a umerilor. Așa că ce cadou poate fi mai nimerit pentru un cuplu tânăr decât un set de perne de lux, care să le încununeze visele.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă o replică

Adresa email nu va fi făcută publică

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More