Zecedouăzeci.ro
Mai mult decât sfaturi și idei

Idei de organizare și amenajare a holului de la intrare

0 922

Holul de la intrare ar trebui să fie cald și primitor, dar și organizat, fiind prima cameră pe care o vezi când intri în casă. Dacă nu vrei să cheltui mulți bani (sau nu îți permiți), încearcă soluțiile.

Dacă ai un hol mai spațios, îl poți face să arate mai primitor cu ajutorul tablourilor sau a unor semne. Uite două exemple în acest sens:

În cazul în care stilul casei este rustic sau romantic, lumânările agățate de perete se potrivesc perfect. Poți încearca ideea de mai jos, în care lumânările se află într-un borcan prins de o bucată de lemn.

O idee care necesită foarte puțin efort o reprezintă utilizarea cutiilor de lemn. În ele poți depozita tot felul de lucruri, iar pe ele poți așeza încălțămintea. Deasupra, pune două bucăți de lemn pe care ai fixat niște cârlige și intrarea în casă va arăta minunat!

Dacă holul de la intrare este deja amenajat pe placul tău… dar nu tocmai, îți recomandăm să revopsești mobila. Ce spui de piesa albastră de mai jos, de exemplu?

Dacă ai pisici, ce-ai spune să le faci un mic loc de joacă chiar în holul de la intrare? Vei avea puțină nevoie de ajutor, dar este mult mai ieftin decât să cumperi direct din magazin. În plus, fiind poziționat aici, pufoșeniile te pot întâmpina când intri în casă, iar în timpul zilei se vor juca acolo, în loc să te deranjeze.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă o replică

Adresa email nu va fi făcută publică

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More