Zecedouăzeci.ro
Mai mult decât sfaturi și idei

Idei și recomandări de Valentine’s Day

0 996

Românii au adoptat cu brațele deschise această sărbătoare americană, Valentine’s Day ajungând la noi să fie chiar mai populară decât sărbătoarea tradițională a îndrăgostiților, Dragobetele. 

Nu e un lucru rău, având în vedere că este, poate, o ocazie în plus, o zi în plus, în care să ne simțim mai iubiți, mai iubitori și să zâmbim mai mult.

Dacă nu știți ce să faceți de Valentine’s Day, aveți la dispoziție mai multe variante. Cea mai în vogă în ultima vreme este aceea de a ieși la un restaurant, majoritatea localurilor având oferte speciale cu această ocazie. Există restaurante care fac meniuri speciale pentru această zi, oferă promoții, organizează concursuri sau alte activități care implică, în principal, cuplurile. Iar ofertele sunt pentru toate buzunarele.

O invitație la film este întotdeauna o idee bună, mai ales dacă vă plac filmele și este vorba despre o comedie romantică. Nu vă invitați însă perechea în această zi la un film de acțiune, un thriller, sau un film de groază. După film, puteți să vă îndulciți la o cofetărie, majoritatea având oferte specifice acestei sărbători a iubirii.

Dacă nu vreți ca în această zi să vă arătați iubirea unul față de altul în public, puteți oricând să stați acasă. Un film romantic la televizor sau pe DVD, o cină romantică la lumina lumânărilor, un desert tematic și o băutură fină vor fi întotdeauna apreciate.

Important este să nu uitați de flori, și aici ne adresăm bărbaților, care pot accesoriza trandafirii sau florile preferate ale iubitei cu o cutiuță de bomboane. Nici bărbații nu trebuie neglijați, așa că pot primi și ei la rândul lor ceva frumos din partea iubitei. Nu trebuie să fie neapărat un cadou scump, fiind suficientă o mică atenție care să arate că sunt apreciați.

La final, pentru cei care sunt singuri în această zi, le recomandăm să nu fie triști. Fiecare om are perechea lui și dacă aceasta nu este alături azi, nu înseamnă că nu va fi niciodată. Încercați să vă relaxați, să priviți cu optimism spre viitor și să tratați ziua de azi ca pe una obișnuită. Nu vă gândiți că alții au parte de o zi specială în timp ce voi sunteți singuri. Puteți să vă faceți și voi propria zi specială, căutați compania prietenilor care sunt singuri ca și voi, sau petreceți în sânul familiei. Va veni și vremea voastră să vă găsiți fericirea alături de cineva!

Acestea fiind spuse, vă dorim multă fericire, apreciere și să fiți iubiți!

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă o replică

Adresa email nu va fi făcută publică

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More