Zecedouăzeci.ro
Mai mult decât sfaturi și idei

Întâlniri de Valentine’s Day cu buget mic

0 842

Valentine’s Day este o zi pentru sărbătorirea iubirii, iar dragostea, după cum bine știm, vine din interior.

De aceea, nu ai nevoie de dovezi costisitoare pentru a arăta iubire sau pentru te simți iubită, ci de gesturi atent gândite.

Având în vedere restricțiile impuse de pandemia de coronavirus, în acest an este și mai greu să găsești o activitate potrivită pentru a sărbători Ziua Îndrăgostiților.

Poți, așadar, să sari peste cina în oraș, dacă restaurantele sunt închise. Concepe, în schimb, un plan nonconformist alături de iubitul tău și petreceți împreună o zi minunată.

PICNIC ÎN PARC

Dacă vremea vă permite, pregătește un coș plin cu bunătăți, ia o pătură moale la tine și bucurați-vă de vremea frumoasă în cel mai apropiat parc.

Alege o ținută cât mai comodă pentru a te putea mișca în voie. Puteți să va jucați cu un disc de freesbie sau sa va plimbați cu bicicletele sau cu trotinetele electrice. La fel de bine, vă puteți imagina că sunteți în parc și să organizați un picnic pe covor, în sufragerie. Aici nu mai e cazul să vă dați cu trotineta, dar câteva activități distractive în doi tot puteți avea.

GĂTIȚI ÎMPREUNĂ ACASĂ

Fă o mică cercetare pe internet, găsește o rețetă potrivită pe placul amândurora, cumpără ingredientele din timp și apoi gătiți împreună o cina romantică. Aveți toate șansele  să se transforme într- o seară fierbinte întâlnirea voastră de Valentine’s Day.

SERVIȚI DESERTUL ÎN ORAȘ

După o cină delicioasă gătită acasă, mergeți în oraș să serviți un desert deosebit.  Veți evita un cost destul de mare al cinei în oraș și toată aglomerația și așteptarea din restaurant, dar vă veți bucura totuși de atmosfera de Valentine’s Day.

URMĂREȘTE SITE-URILE DE REDUCERI

Poți găsi pe internet cupoane de reducere pentru diverse activități, inclusiv pentru o cină de Valentine’s Day la restaurant. Cu siguranță vei avea de unde alege, căci multe localuri propun discounturi în preajma sărbătorilor.

Cu banii economisiți, poți face un mic cadou pentru a completa ziua de Valentine’s Day cu o surpriză drăguță.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă o replică

Adresa email nu va fi făcută publică

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More