Zecedouăzeci.ro
Mai mult decât sfaturi și idei

Manichiura: Top 7 nuanțe de unghii solicitate în cele mai scumpe saloane

0 3.800

Frumusețea începe de la vârful degetelor și astăzi îți propunem să analizăm împreună ce nuanțe preferă cele mai prospere femei din lume, atunci când își fac manichiura.

Manichiura este una din cele mai populare proceduri de înfrumusețare din lume. Specialiștii în arta manichiurii posedă un arsenal larg de tehnici și instrumente care pot satisface chiar și nevoile celor mai capricioase femei.

Modele de unghii nud

Unghiile nud sunt foarte actuale și în rândul femeilor bogate. Toate pentru că nuanțele naturale și firești, au fost și vor fi întotdeauna asociate cu simplitatea și feminitatea.

Unghiile nud arată întotdeauna îngrijit și contemporan, de aceea femeile bogate optează adesea pentru un lac de unghii neutru, ca să nu denatureze acest efect.

Modele unghii bej

Există o convingere populară care spune că “cu cât femeia este mai simplă, cu atât mai complexă este manichiura ei”. Femeilor sigure pe sine, împlinite în plan profesional și emoțional, nu le place să-și încarce imaginea cu detalii suplimentare sau culori strălucitoare ca să iasă în evidență prin manichiură.

Dimpotrivă, acestea aleg nuanțele clasice. În acest sens, bejul arată foarte laconic și stilat, în plus, zgârieturile și alte fisuri sunt abia sesizabile pe o manichiură de această culoare.

Modele unghii albe cu gel

O manichiură albă ca zăpada poate completa armonios aproape orice ținută. Aceasta arată deosebit de elegant și stilat datorită contrastului puternic cu pielea, care scoate în evidență atât rafinamentul manichiurii, cât și tonalitatea strălucitoare a pielii.

Printre altele, lacurile de finisare mate și expresive sunt la fel de populare ca cele lucioase, dar necesită mai multă atenție și meticulozitate la aplicare.

Modele unghii roz deschis

În saloanele scumpe de unghii, nuanța deschisă a rozului este la fel de populară ca manichiura nud clasică, în mare parte, pentru că subliniază foarte fin blândețea și delicatețea feminină.

Ojele lucioase sunt mai potrivite pentru această nuanță, decât cele mate, pentru că oferă un plus de îndrăzneală și senzualitate.

Modele de unghii roșii

Ademenitor, elegant și nițel extravagant – roșul este o culoare universală care poate fi aplicată pe unghii indiferent de vârstă, statut, dispoziție sau anotimp. Manichiura de culoare roșie arată armonios atât pe unghii scurte, cât și pe unghii lungi. Cu toate acestea, e puțin probabil ca o femeie care se respectă să aleagă o manichiură stiletto sau pipe.

Modele unghii albastru cenușiu

Această nuanță profundă și nobilă se potrivește femeilor de toate vârstele. Chiar dacă ai trecut deja de 50 sau chiar 60 de ani, fii pregătită să atragi involuntar privirile fermecate ale celor din jur.

Nuanțele vii și strălucitoare arată impecabil pe femei tinere, iar cele mate – să le lăsăm doamnelor ceva mai conservative. Cu toate că, un accent tineresc și strălucitor pe degetul inelar, poate schimba întreaga percepție despre femeie și manichiură.

Nuanțe adânci pentru unghii

Poate fi vorba de caramel, cafea, ciocolată, vișiniu, verde intens, măslin, culori reci sau calde – totul la discreția ta, important este să fie o nuanță laconică, fără elemente strălucitoare, sofisticate și agasante.

De asemenea, îți sugerăm să ții cont de tonalitatea pielii atunci când vei alege nuanța.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă o replică

Adresa email nu va fi făcută publică

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More