Zecedouăzeci.ro
Mai mult decât sfaturi și idei

Modalități creative de a depozita lemnele pentru foc

1 2.194

Este o perioadă magică pentru mulți dintre noi, dar este și un anotimp în care fugim de frig. Iarna căutăm căldura familiei, dar și căldura casei.

Facem focul în casă pentru a ne încălzi sau pentru a prepara mâncarea. Dar ce ne facem dacă lemnele pentru foc sunt împrăștiate prin casă?

Nu dorim ca cei mici să se împiedice de ele, sau ca aspectul urât al acestora să își pună amprenta pe designul casei noastre. De asemenea, așchiile rămase ne pot răni și pe noi, dar și pe cei dragi nouă.

Trebuie să ne bucurăm de căldura emanată de șemineu sau de simpla sobă fără să stăm îngrijorați. Casa noastră pe timpul iernii, vinul fiert și sunetul lemnelor care trosnesc în foc, aceasta este definiția perfecțiunii.

De aceea, trebuie să avem grijă cum le depozităm. În continuare vă prezentăm 20 de modalități creative pentru a depozita lemnele de foc, atât afară, cât și în casă.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

  1. Lemne Foc spune

    Unele sunt prea creative. De exemplu idea cu lemnele pe post de biblioteca este destul de greu de realizat din cauza ca lemnele de foc trebuie taiate la aceasi dimensiune.

Lasă o replică

Adresa email nu va fi făcută publică

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More