Zecedouăzeci.ro
Mai mult decât sfaturi și idei

Pleci în vacanță cu copiii. Ce lucruri nu trebuie să lipsească din bagaj

0 401

Pentru cei care pleacă în vacanță cu copiii, bagajul este o adevărată provocare, chiar și dacă este vorba despre o plecare de câteva zile. Practic, cheia unei vacanțe uşoare este să te asiguri că ai cu tine tot ce poate avea nevoie copilul tău pentru a se simți confortabil.

Și pentru că părinţii iau adesea mult mai multe lucruri decât au nevoie, iată câteva sfaturi utile!

Bagajul pentru vacanța cu copiii: tot ce trebuie să pui pe listă

Hainele

Primele împachetate în bagaj vor fi, cu siguranță, hainele. Destinația aleasă, numărul de zile petrecute acolo, precum și temperatura din acea perioadă vor constitui cei trei mari factori în jurul cărora părinții aleg hainele atât pentru ei, cât și pentru cei mici.

Trusa de medicamente

Din trusa pentru vacanță nu trebuie să lipsească nici medicamentele pentru cazuri de urgență, precum și câteva produse de îngrijire rapidă: plasturi, feșe, alcool medicinal, termometru, aparat aerosoli și un repelent de țânțari. Părinții pot pune în bagaj și niște supozitoare, medicamente pentru dureri de cap, probiotice și un sirop de gât.

Produsele pentru plajă 

În această categorie intră mai multe subcategorii de produse, de la accesorii, jucării, precum și creme protectoare și produse repelente. În bagaj trebuie să existe crema de protecție solară și loțiunea de după soare, spray-uri repelente pentru insecte, pălarie, șapcă, precum și ochelarii de soare.

Produse de îngrijire personală

Nici în vacanță nu trebuie să uităm de anumite produse de igienă cum ar fi o forfecuță de unghii, o pensetă şi o pilă, elasticele de prins părul, periuța și pasta de dinți, șervețele umede, o oliță portabilă (foarte utilă pe plajă pentru cei care nu mai folosesc scutece) și, în cazul părinților cu copii până într-un an, șampon pentru bebe și scutece.

Obiecte de divertisment

Timpul trece mai repede, dar şi mai relaxant în compania cărţilor, a revistelor şi a jocurilor. Fie că le folosim în maşină/tren/avion, mai ales dacă avem de mers un drum lung, fie că le utilizăm pe plajă, în cameră sau pe terasă, toate acestea ar trebui să ocupe un loc important în bagaj.

Acte

În ceea ce privește actele, în funcție de destinație, este bine de reținut că și copiii au nevoie de pașaport. Poate fi util să aveți la voi inclusiv copii xerox după acte, asigurări medicale, carduri și bilete de avion.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă o replică

Adresa email nu va fi făcută publică

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More