Zecedouăzeci.ro
Mai mult decât sfaturi și idei

Rochiile cu motive tradiționale – încântarea publicului feminin

0 1.024

In linii simple sau cu detalii traditionale bogate, rochiile de care sunt atrase reprezentantele feminine la ora actuală încântă prin unicitate, prin aerul de senzualitate aparte pe care îl oferă purtătoarelor. Se regăsesc și în cadrul magazinelor online de îmbrăcăminte, în colecții diversificate.

Având la bază materiale naturale precum pânza de bumbac, cu țesătură de in topit, modele din tricot, în combinație cu mohair, astfel de rochii completează elegant orice garderobă feminină.

Acolo unde intenția este de a cuceri lumina reflectoarelor, deci atenția celor din jur, aceste rochii sunt mereu o alegere inspirată.

Nu cer a face compromisuri legat de confort – fibrele naturale din care sunt confecționate confirmă această afirmație. Astfel, indiferent de condițiile de temperatură, corpul se va adapta, având toată susținerea rochiei îmbrăcate.

Atunci când dorința este de a întrece cu mult orice așteptări, o rochie tradițională este soluția. 

Astfel de haine stilizate vor schimba complet orice definiție a eleganței prin motive tradiționale, fără a compromite în niciun fel confortul resimțit la purtare.

Practic e imposibil să intervină plictiseala în combinațiile de astfel de piese vestimentare, mai ales acolo unde imaginația nu cunoaște bariere.

Nu doar că sunt o soluție pentru a atrage priviri admirative, însă definesc stilul personal într-o manieră deosebită. În funcție de complexitatea motivelor tradiționale cu care sunt decorate, permit asortarea cu piese de încălțăminte nenumărate, dar și cu accesoriile preferate.

Pot fi din cele cu croiuri foarte lejere, vaporoase, cu imprimeuri iscusit poziționate în zona decolteului și/sau în partea de jos a rochiei, ca o finalitate a jocului de culori. În cloș sau croi drept, cu mâneci în clopot sau scurte, în volănașe, aceste rochii redefinesc eleganța feminină.

Păstrează cu fidelitate însemnătatea portului tradițional și conservă confortul la purtare, chiar dacă sunt varianta adaptată la vremurile prezente.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă o replică

Adresa email nu va fi făcută publică

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More