Zecedouăzeci.ro
Mai mult decât sfaturi și idei

Sfaturi utile pentru o vacanță la plajă fără griji

0 1.219

Așteptăm cu nerăbdare concediul la mare, să facem plajă și să ne bucurăm din plin de zilele libere. Iată și câteva idei ingenioase pentru o vacanță la plajă fără  griji! 

Sigur că șlapii, costumul de baie, umbrela și crema de protecție nu vor lipsi din bagaje când pleci în vacanță la plajă, dar mai sunt câteva obiecte care îți vor face zilele mai ușoare în vacanță.

Cearșaful cu elastic, util mai ales când ai copii mici

Pune în bagaje și un cearșaf cu elastic. Când ajungi pe plajă, întinde cearșaful și pune la fiecare dintre cele 4 colțuri câte o geantă sau câte o sticlă cu apă, să țină marginile cearșafului ridicate. Astfel, vei avea un spațiu ferit de nisip în care poți lăsa toate obiectele personale și în care pot sta cât mai protejați copiii mici.

Pungile de plastic nu trebuie să lipsească din geantă

Ia cu tine câteva pungi din plastic în care poți ține telefoanele, tableta, ochelarii de soare, jucăriile cu baterii, cremele și orice alt obiect pe care vrei să îl ferești de nisip. Pungile sunt bune și la sfârșitul zilei, să pui în ele costumele de baie ude.

Pune la congelator sticle cu apă

Dacă nu ai o geantă frigorifică, nu e nicio tragedie! Pune de cu seara câteva sticle de plastic pline cu apă la congelator. Sunt bune sticlele de jumătate de litru. A doua zi, aceste sticle înghețate bocnă vor menține reci sucul, apa și sandviciurile.

Cum te protejezi mai bine în vacață la plajă

După ce te-ai epilat, pielea iritată te va ustura în contact cu nisipul sau cu apa mării. Folosește ulei de bebeluși să masezi zonele epilate, înainte de a ajunge la plajă.

Apoi folosește crema de protecție solară și aplică un strat de pudră de talc ca să nu se lipească nisipul de pielea ta uleioasă.

Cumpără-ți și o geantă largă, prin care nu poate pătrunde nisipul, în care să ții obiectele de valoare precum telefonul mobil, portofelul sau cheile de la mașină. Nu risca să intre nisip în telecomanda cu care deschizi mașina sau în telefon. Este posibil să nu mai funcționeze!

Cum să ascunzi obiectele de valoare

Vor fi momente în care toată familia sau toți prietenii tăi se vor juca în apă și nimeni nu va mai sta cu ochii pe gențile de pe cearșaf. Ar fi indicat să ascunzi cheile de la mașină și banii sau telefonul într-un recipient banal, cum ar fi un pahar mare de iaurt.

Pune obiectele de preț într-o pungă și apoi în paharul gol de iaurt, pe care îl umpli cu nisip și îl îngropi lângă umbrelă, spre exemplu. Puțin probabil ca vreun hoț să încerce să caute prin nisip lângă cearșaf.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă o replică

Adresa email nu va fi făcută publică

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More