Zecedouăzeci.ro
Mai mult decât sfaturi și idei

Șuie Paparude, Lucky Chops, Metric și Thirty Seconds to Mars în ultima noapte de Electric Castle

0 834

Festivalul Electric Castle de la Bonțida s-a încheiat noaptea trecută. După 5 zile de spectacole pe 10 scene amplasate în jurul Castelului Banfy, trupa Thirty Seconds to Mars a încheiat festivalul în fața a zeci de mii de oameni.

Nu doar muzica a fost atracția principală, ci și numeroasele activități puse la dispoziția participanților. Aceștia au avut șansa să patineze, să ia parte la activități interactive și au putut petrece timpul în zonele amenajate pentru relaxare și socializare.

Indiferent de vârstă sau de preferințele muzicale, participanții au avut ocazia să aleagă unde să își petreacă timpul, să se bucure de clipe vibrante la castel. În fiecare zi au fost concerte de muzică rock, hip hop, reggae și petreceri unde muzica electronică răsuna până la orele dimineții.

La festival au fost prezenți oameni din toate colțurile țării și de peste hotare. Electric Castle oferă momente unice, care îi motivează pe oameni să se întoarcă an de an.

Ultima zi de festival i-a adus pe scena principală pe Șuie Paparude, Lucky Chops, Metric și Thirty Seconds to Mars. Fanii au stat cu sufletul la gură și au fredonat alături de ei fiecare melodie.

Un alt moment special a fost reprezentația de freestyle oferită de băiatul lui Bean, unul dintre membrii trupei Șuie Paparude.

Festivalul s-a încheiat, dar publicul așteaptă cu nerăbdare ediția de anul viitor.

Ediția din acest an a fost un succes, dovadă zecile de mii de persoane care au petrecut în fiecare zi până dimineața.

Ediția din 2020 începe chiar de azi. Organizatorii au anunțat punerea în vânzare a primelor abonamente pentru festivalul de anul viitor, la prețul special de 319 lei. Mai multe detalii găsiți pe site-ul festivalului.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă o replică

Adresa email nu va fi făcută publică

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More