Zecedouăzeci.ro
Mai mult decât sfaturi și idei

Tinere la peste 50 de ani. Secretele garderobei nemuritoare

Există secrete ale frumuseții, secrete pe care multe femei le știu, dar le ignoră, mai ales că totul e atât de simplu și vine complet de la garderobă. Aici stă de fapt ideea tinereții fără bătrânețe.

0 1.072

Femeile peste 50 de ani știu prea bine multe secrete ale frumuseții eterne. O ținută care să atragă priviri sau chiar invidie poate fi obținută la orice vârstă, totul stă în modul de combinație a articolelor vestimentare. Nu e nevoie de operații estetice, pastile pentru slăbit sau alte metode dăunătoare și costisitoare. Mai jos sunt prezentate câteva recomandări asupra vestimentației pentru a arăta mereu mai tânără.

Totul începe de la mâneci

Primul lucru care trebuie să se schimbe odată cu vârsta sunt mânecile. Ar trebui să vă concentrați pe mâneci cu pliuri , mâneci libere, strânse la manșeta de pe încheietura mâinii. De asemenea tricourile trebuie să fie cu mânecile mai lungi sau mai scurte decât cotul. Totodată este recomandat să renunțați la mânecile scurte.

Foto: Pinterest

Tricourile

Cea mai bună recomandare sunt tricourile din bumbac cu mâneci lungi. Ele arată foarte bine singure sau combinate cu cămăși și rochii. În același timp, cei mai mulți experți în vestimentație pun baza pe cămășile și modelele pentru femeile însărcinate. Aceste modele sunt foarte frumoase, deoarece conturează bine linia decolteului, spun ei. Tot aici ar fi preferate mânecile 3/4 fiindcă acest model de mâneci ascunde toate imperfecțiunile legate de vârstă, în același timp demonstrează o parte a mânii foarte atrăgătoare, chiar ascunde volumul suplimentar, dacă aveți probleme legate de greutate.
Optați pentru tricourile din bumbac 100%. Cumpărați tricourile cu mâneci lungi și purtați-le cu cămăși. Decolteul în formă V este cea mai bună alegere pentru femeile cu sânii mici sau mari .

Tricotajul

Oamenii din modă pun accent, pentru femeile trecute de 50 de ani, pe tricotaj. Această țesătură poate ascunde imperfecțiunile siluetei și va accentua toate avantajele acesteia. În tipul acestor țesături intră cardiganul, deoarece, dacă nu aveți o talie accentuată puteți purta cardiganul cu o centură. Totodată dacă aveți șolduri mari nu închideți nasturii de la cardigan pentru a nu distruge echilibrul în siluetă.

Blugii și pantalonii

Orice vi s-ar spune secretul stă în alegerea pantalonilor potriviți și asta nu înseamnă să renunțați la blugi. Tot ce trebuie e să stați departe de blugii cu talie joasă. Puneți ochii pe modelele de blugi cu dungi verticale. Un alt secret este că, dacă nu puteți alege modelul potrivit al blugilor, probați o pereche de blugi pentru bărbați, fiindcă de multe ori aceste modele sunt potrivite multor tipuri de siluete. Dacă nu vă place cum se aranjează blugii pe talie și șolduri – purtați-i cu cămăși lungi și cardigane. Important este și să măsurați blugii atunci când îi cumpărați căci diferiți producători indică mărimile în mod diferit. Experții în modă recomandă modelele cu talie înaltă atunci când vine de vorba de femeile trecute de 50 de ani pentru că imperfecțiunile ce vin o dată cu vârsta pot fi ascunse astfel în combinație cu o cămașă sau un pulover. Nu în ultimul rând, alegeți modelele de blugi fără buzunare la spate.

Fustele

Fustele largi și lungi devin cea mai bună opțiune după 50 de ani fiindcă sub acestea dispar toate imperfecțiunile siluetei. Combinate cu tricouri strâmte și centuri, își îndeplinesc minunat rolul, iar în sezonul rece puteți combina aceste fuste cu pulovere voluminoase. O altă alegere este fusta creion, dar și fustele cu lungimea sub genunchi în combinație cu încălțămintea pe toc
Fustele în carouri completează perfect garderoba de iarnă. Cel mai bine să combinați o astfel de fustă cu o helancă neagră, ciorapi negri, o geantă mare și cizme.

Foto: Pinterest

Din nou pantaloni

Revenim la pantaloni deoarece acest obiect vestimentar joacă un rol mai important decât credeați. Chiar dacă nu purtați foarte des pantaloni, trebuie să aveți în garderobă cel puțin o pereche de pantaloni negri clasici. Pantalonii pot ascunde multe imperfecțiuni ale siluetei, de aceea ar fi bine să nu renunțați la ei. În combinație cu o bluză albă, pantalonii vor crea o ținută perfectă pentru orice ocazie.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă o replică

Adresa email nu va fi făcută publică

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More