Zecedouăzeci.ro
Mai mult decât sfaturi și idei

Topul dietelor ușoare pentru 2022

0 430

Care sunt cele mai eficiente, mai sănătoase și mai ușoare metode de slăbit? Experții au decis, în clasamentul 2022 al revistei US News & World Report.

A ține dietă este o alegere personală care poate fi motivată din diverse motive. Dincolo de pierderea în greutate, rămâne esențial să nu pierdem din vedere aspectul sanitar asociat cu schimbarea alimentației. Și pentru un motiv întemeiat: unele diete eficiente pentru pierderea în greutate pot provoca deficiențe. De aceea este important să pariezi pe metode sănătoase, care te vor ajuta să-ți atingi obiectivele, având grijă în același timp de sănătatea ta.

Cum să sortăm toate dietele existente? În fiecare an, experții dezvoltă pentru revista US News & World Report un clasament al dietelor eficiente pentru pierderea în greutate și menținerea sănătății. Este important să alegi o metodă care să fie ușor de urmat în timp.

US News & World Report a sortat peste 40 de diete și a stabilit clasamentul celor mai ușoare diete de urmat în 2022. Iată-le pe primele 5!

Dieta mediteraneană

Votată cea mai bună dietă din toate categoriile în 2022 de US News & World Report, dieta mediteraneană are totul! Nimic surprinzător, deoarece această metodă se bazează pe o dietă echilibrată și variată. Legume, fructe, cereale, ulei de măsline, pește, nuci… Atâtea produse esențiale dietei mediteraneene, care duc la pierderea în greutate fără frustrare, dar mai ales având grijă de sănătatea ta.

Dieta flexitariană

Dieta flexitariană constă în reducerea proteinelor animale, fără a le exclude. Întrucât nu elimină nicio grupă de alimente, este echilibrată și nu provoacă deficiențe dacă este urmată corect. În meniu ? Legume, cereale, nuci, proteine ​​vegetale, dar și proteine ​​animale, în cantități limitate.

Dieta de fertilitate

Are dieta un rol când vrei să concepi un copil? Aceasta este ceea ce sugerează dieta „fertilității”. Oricum ar fi, să mănânci mai sănătos nu poate fi decât bun pentru sănătatea ta! Această dietă constă în eliminarea alimentelor bogate în acizi grași trans și sucuri, folosirea uleiurilor vegetale nesaturate, consumul de zaharuri lente, creșterea aportului de fier sau consumul de mai multe proteine ​​vegetale și mai puține proteine ​​animale.

Dieta Mind

Dieta Mind (Mediterranean-Dash Intervention for Neurodegenerative Delay) permite pierderea în greutate, dar este eficientă și în încetinirea îmbătrânirii creierului. Dacă se numără printre cele mai ușoare metode de urmat conform US News & World Report, este pentru că include toate grupele de alimente, cu accent puternic pe fructele și legumele proaspete, cerealele integrale și leguminoase.

Dieta WW

Pentru a pierde în greutate și a rămâne sănătos, este esențial să vă reechilibrați dieta. Aceasta este ceea ce oferă dieta WW (Weight Watchers), care face parte, de asemenea, din topul celor mai simple diete de urmat. Ideea? Mănâncă orice, pur și simplu adoptând obiceiuri bune.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă o replică

Adresa email nu va fi făcută publică

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More