Zecedouăzeci.ro
Mai mult decât sfaturi și idei

Tunsoarea anului 2024 te întinerește cu 10 ani

0 10

În ultima perioadă, experții în beauty și hair styling vorbesc din ce în ce mai des despre tendințele în materie de coafuri pentru noul an care stă să înceapă.

Știm că fiecare își alege tunsoarea și coafura în funcție de propriile gusturi și preferințe, dar și de factorii estetici care ne caracterizează, precum forma feței sau tipul de păr. Dar specialiștii în domeniul frumuseții spun că anul 2024 vine cu o tunsoare care este deja pe placul multor femei și care are marele avantaj de a ne asigura un look fresh, modern și mult mai tânăr.

Este vorba despre tunsoarea bob, una dintre opțiunile clasice de purtare a părului, în diverse variante de dimensiuni și feluri de a-l aranja.

Tunsoarea bob te face să arăți cu 10 ani mai tânără

Dacă așa spun experții, trebuie să fie un sâmbure de adevăr în această afirmație, nu credeți?  

Celebrul hairstylist Lee Stafford, a cărui echipă s-a ocupat mulți ani de celebra coafură bob a lui Posh Spice, Victoria Beckham, spune că solicitarea clientelor pentru acest look a crescut în ultima perioadă. El mai spune că o tunsoare potrivită, așa cum este bobul, ne poate întineri precum un tratament cu botox.

„O tăietură drastică [a părului] vă poate transforma și vă poate spori încrederea în sine. Echipa mea i-a dat lui Posh „pob” (n.r. – cuvânt format prin înlocuirea primei litere a cuvântului bob cu p, de la Posh) și am văzut că femeile și-au transformat viața complet după o tunsoare bob. Oamenii îmi spuneau Soho Bob King. Oricine dorea o asemenea tunsoare, era trimis la mine.” – spunea el, acum ceva timp, pentru The Sun.

Lee consideră că un bob se potrivește cu orice formă a feței și se poate purta ani de zile, asigurând un efect de întinerire mai interesant și natural poate chiar decât Botox-ul. Care sunt variantele de tunsori bob care ne întineresc

Tunsoarea bob în scări

Este o variantă de bob pentru femeile care își doresc un look proaspăt, modern, dar nu vor să renunțe definitiv la lungimea părului. Tăietura este făcută gradual, în scări, părul fiind tuns mai scurt la spate și fiind lăsat mai lung în față. Este un tip dinamic de tunsoare, ce conferă textură și volum coafurii.

Tunsoarea bob asimetrică

Este pentru cele care vor să iasă din tiparul bobului clasic, dar care țin să păstreze aceleași linii elegante și îndrăznețe ale acestui tip de tunsoare. Asimetria acestui fel de coafură îți oferă un look sexy, nonconformist, ce exprimă încrederea în sine și multă siguranță.

Tunsoarea bob cu Breton

Acest gen de tunsoare încadrează de minune fața și conturează la perfecție trăsăturile, dând o notă de strălucire înfățișării. Este o tunsoare mai sofisticată, ce ne duce cu gândul la coafurile franțuzești ale anilor trecuți, dar care nu se va demoda niciodată.

Tunsoarea bob filat cu volum

Este o tunsoare ce presupune o execuție meticuloasă, iar care, la final, te va transforma complet. Este potrivită pentru orice vârstă și orice tip de păr și aduce o notă extravagantă înfățișării.  

Foto – 123rf.com

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă o replică

Adresa email nu va fi făcută publică

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More