Zecedouăzeci.ro
Mai mult decât sfaturi și idei

Zece idei de cadouri pentru bărbați: Tehnologie & Gadget-uri

0 1.594

Este destul de evident faptul că bărbații sunt mult mai atrași de tehnologie decât femeile. Acest lucru ne duce inevitabil cu gândul la cadourile de tip gaddget-uri.

  1. Brățară Smart Fitness

De exemplu, ceasurile sau brățările smart sunt accesorii pe care orice bărbat le-ar aprecia, însă micul impediment ar fi acela că majoritatea acestor cadouri sunt destul de scumpe.

Așadar, este o bună idee de cadou pentru un bărbat care face jogging sau orice fel de sport ori pur și simplu dorește să acorde atenție amănunțită fizicului său.

  1. Ceas Smartwatch

Dacă dorești ceva mai mult decât o brățară smart, atunci poate că ar fi o idee bună să-i faci cadou un ceas smart.

Ceasurile smart sunt bune idei de cadouri pentru bărbați deoarece marea majoriatate a acestora iubesc astfel de gadgeturi.

Spre deosebire de alte ceasuri inteligente de lux, acesta este un cadou pe care oricine și-l poate permite.

  1. Cooler pentru Laptop

Laptopurile sunt construite special pentru a fi dispozitive portabile. De aceea, uneori, acestea nu dispun de un sistem de răcire destul de mare ca să poată face față sarcinilor mai complicate.

În concluzie, laptopurile încep să funcționeze îngreunat, se blochează și se restartează.

În aceste situații, un cooler pentru laptop poate fi soluția perfectă. Orice bărbat care-și supune laptopul la misiuni grele are nevoie și de un cooler pe măsură. Odată cu răcirea laptopului, îi va reduce stresul și nervii.

  1. Memorie USB

Cine nu s-ar bucura de încă un stick de memorie în ziua de azi?

Stick-ul de memorie poate dispunbe de o memorie de 16-32 GB sau mai mult și este excelent pentru stocarea fișierelor personale, cum ar fi clipuri, fotografii, muzică sau filme.

Este un cadou potrivit pentru orice bărbat, mai ales în situațiile în care nu prea știi ce să-i cumperi. Cu siguranță se va bucura foarte mult.

  1. Aparat foto digital

Bărbatul căruia vrei să-i faci cadoul este pasionat de călătorii sau dorește să pășească în lumea fotografilor profesioniști? Atunci un aparat foto compact ar fi o idee bună de cadou pentru el.

Spre deosebire de un DSLR, care este mai scump și mai complicat, aparatul foto compact dispune de un singur obiectiv cu care poate surprinde fotografii fantastice de tot felul, de la portrete la peisaje, și așa mai departe. În plus, multe modele dispun de zoom-ul optic, care este foarte util, mai ales în călătorii sau în natură.

  1. Caști audio Bluetooth

Căștile audio bluetooth au devenit din ce în ce mai populare în ultimul timp, datorită lipsei cablului frustrant și încurcăreț.

Posesorii unui astfel de produs sunt foarte mulțumiți de el, raportul calitate/preț fiind unul extrem de bun.

Este un cadou potrivit pentru un tânăr pasionat de muzică, podcasturi sau cărți audio.

  1. Căști audio wireless

Dacă ești în căutare de cadouri pentru bărbați sportivi atunci ar trebui să iei în considerare aceste căști bluetooth in-ear, care sunt lipsite de firul enervant și încurcăreț.

Este o idee excelentă de cadou pentru un bărbat sportiv, însă pot fi folosite în foarte multe situații, cum ar fi atunci când conduce, lucrează sau călătorește.

  1. Boxă portabilă

O boxă portabilă este un cadou perfect pentru un împătimit al muzicii. Acestea au devenit din ce în ce mai populare mai ales printre adolescenți.

Boxele portabile sunt perfecte pentru picnicuri, vacanțe sau mici ieșiri în natură.

Este un cadou modern și util, pe care un bărbat aflat la prima vârstă l-ar aprecia foarte mult. Dacă ești în căutarea de cadouri pentru bărbați tineri, atunci acesta este răspunsul.

  1. Acumulator extern

O baterie externă poate fi un cadou perfect pentru orice deținător de smartphone, mai ales dacă acesta obișnuiește să-l folosească destul de des în timpul zilei.

Acumulatorul extern este foarte util în zilele noastre, mai ales în situațiile în care pleci în oraș, ieși la o plimbare în natură sau te grăbești să ajungi la o întâlnire, însă bateria telefonului e aproape goală.

  1. E-Book Reader

Ei bine, mulți se întreabă care este diferența dintre o tabletă și un e-Book reader. Principala deosebire este aceea că tableta reflectă razele soarelui, în timp ce un e-Book reader se comportă aproape la fel ca o bucată de ziar, ceea ce înseamnă că ochii nu obosesc la fel de repede.

Citind de pe un e-Book reader, vei avea aceeași senzație ca și când ai citi de pe o carte obișnuită. Marele avantaj este acela că poți purta cu tine sute de cărți, documente și pdf-uri, la o autonomie a bateriei de aproximativ trei săptămâni.

Dacă cunoști un bărbat pasionat de citit și are numeroase cărți în biblioteca personală, atunci ar aprecia foarte mult acest cadou. E-Book reader-ele sunt un must-have pentru orice împătimit al lecturii.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă o replică

Adresa email nu va fi făcută publică

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More