Zecedouăzeci.ro
Mai mult decât sfaturi și idei

Zece lucruri care vor aduce fericire în casa ta

0 333

Fericirea în casă depinde nu numai de o bună stare de spirit a proprietarului. Există și lucruri care atrag noroc și prosperitate, astfel, în acest articol îți vom relata care sunt cele 10 lucruri care aduc fericire în casă.

1. Usturoi

Foarte des, cauza discordiei în casă sunt spiritele rele. Mirosurile neplăcute indică un semn de spirite rele în casă, totul cade din mână, treburile casnice nu merg bine. Pentru a calma spiritele rele, asigură-te că ai usturoi în casă, mirosul său protejează casa de la energia negativă. Pentru prevenirea blestemelor și deochilor, usturoiul se atârnă sub tavan. Consumul de usturoi ajută la protejarea împotriva bolilor virale și a impactului negativ al celor răi.

2. Miere

Pentru cei care doresc ca locuința să fie plină de armonie, ar trebui să se aprovizioneze cu miere. Odată ce oaspeții sunt serviți cu miere, își amintesc de gazdă ca fiind una ospitalieră și plăcută. Mierea reprezintă prosperitate în casă, protejează locuința de nenorociri și aduce prosperitate, fericire.

3. Mere

Ar trebui să existe întotdeauna mere în casa ta! Conform teoriei, să ai mere în casă înseamnă să ai de toate. Cu prospețimea lor, îți vor oferi o bună dispoziție și nu-ți vor permite să fii trist. Energia pozitivă va pătrunde în casă și va îndepărta toată energia negativă.

4. Icoane

Icoanele au fost mereu considerate puternice. Acestea ajută oamenii care se roagă și îi protejează de rele. Icoanele alungă toate lucrurile rele din casă. Cel mai important este să plasezi corect icoanele în casă, iar o atitudine corectă poate salva pe toți cei care trăiesc în necaz și durere.

5. Ac de siguranță

Cel mai comun remediu pentru ochiul rău este un ac de siguranță. Aduce nu numai prosperitate, dar este și capabil să protejeze întreaga casă de limbi rele. Pentru a activa acul de siguranță ca agent de protecție, este necesar să îl încălzești la o flacără, să-l speli în apă curgătoare, noaptea să-l acoperi cu un amestec de sare și piper, iar dimineața să rogi acul să protejeze casa. Trebuie să-l fixezi deasupra ușii de la intrare, astfel încât să nu fie vizibil.

6. Clopoțel

Sunetul melodic al unui clopoțel este capabil să readucă starea de spirit în casă. Trebuie să alegi un clopoțel din metal. Acesta ar trebui să aibă un sunet non-iritant. Trebuie să-l agăți acolo unde va suna cel mai des. Asigură-te că asculți sunetul, dacă în timp melodia se schimbă, atunci aceasta înseamnă că clopoțelul a absorbit multă energie negativă.

7. Săpun

Săpunul este simbol al purității și sănătății. O bucată de săpun într-o cutie frumoasă legată cu o panglică te va ajuta să faci un templu din baie pentru a-ți curăța corpul.

8. Lumânări de ceară

Lumânările sunt un talisman puternic care aduc prosperitate și fericire casei. Lumânările sunt un simbol al înțelepciunii și luminii și nicio casă nu se poate lipsi de lumânări. Cel mai bine se descurcă cu aceste sarcini lumânările bisericești. Îți recomandăm să aprinzi lumânări în casa ta în fiecare zi. Acestea sunt capabile să neutralizeze energia negativă într-o zi, să curețe aura și să atragă bunăstarea.

9. Oglindă

O oglindă rotundă într-o carcasă de lemn funcționează ca un magnet pentru fericire. Cu o astfel de oglindă în casă va exista întotdeauna armonie și înțelegere. Ea emană energie vitală și îi umple pe cei care trăiesc în ea cu o energie pozitivă. Femeia este cea care trebuie să activeze oglinda. Este necesar să iai o batistă, să o parfumezi și să ștergi oglinda într-o mișcare circulară.

10. Plante

Plantele, ca și animalele, au energie care îi afectează pe cei din jur. Plantele sunt capabile să atragă fericirea și iubirea în casă. Cele mai favorabile plante pentru fericire sunt considerate: Spathiphyllum, Anthurium, Aukuba, Gloxinia, Fuchsia, Dracaena, Crassula.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă o replică

Adresa email nu va fi făcută publică

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More