Zecedouăzeci.ro
Mai mult decât sfaturi și idei

Zece modalități de a atrage orice femeie

0 2.843

Cercetătorii americani au pus bazele unui îndrumar, pe care bărbații ar trebui să-l poarte în permanență asupra lor și să-l aplice, pentru succesul în relația cu persoanele de sex opus.

10. Fii original!

Cu siguranță, cea pe care încerci să o impresionezi nu e la prima întâlnire. Așa că încearcă să te gândești la ceva deosebit pentru acest rendez-vous. Sună a clișeu, dar fă lucruri amuzante, pe care ea să nu le fi făcut cu nimeni altcineva. Iată câteva exemple practice:  o plimbare cu bicicleta până în parc, unde puteți juca Frisbee. Sau o cafenea micuță, dar cu o poveste fascinantă. Du-o pe cea mai înaltă clădire din oraș și… fii original! Asta e cel mai important

9. Deține controlul!

Odată ajunși, ocupă-te de tot. Și, mai târziu, arată-i unde e dormitorul. Și încă ceva, scoate-i tu hainele de pe ea! E treaba de gentleman!

8. Fii cavaler!

Nu e o rușine să ai maniere. E un mod de a o face să înțeleagă că tu ești bărbatul și că e pe mâini bune. Deschide-i ușa și trage-i scaunul. Când mergeți pe stradă, asigură-te că tu stai pe partea cu șoseaua. Nu ezita să-i explici de ce procedezi așa.

Pune-ți mâna pe mijlocul sau spatele ei când intrați în restaurant sau când traversați strada. Vei fi surprins cât de mult o incită aceste mici gesturi.

7. Fii cool!

Dacă nu te-a sunat, prefă-te că nu ai remarcat. Își va imagina atunci că ai fost prea ocupat ca să observi că a uitat să te sune. Va presupune, cel mai probabil, că ai fost ocupat cu o altă femeie, ceea ce în multe cazuri dă bine.

6. Fii misterios!

Prea mulți bărbați fac greșeala de a se deschide ca o carte și de a-și povesti întreaga viață încă de la prima întâlnire. Așa că fii diferit și ține pentru tine câteva amănunte, în special pe acelea care crezi că ar putea impresiona. Cu toții suntem mult mai impresionați de lucrurile pe care le descoperim singuri la celalalt (și e vorba despre cele pozitive) decât dacă ne-ar fi povestite.

5. Nu uita de viața ta!

Singurul lucru pe care îl au în comun bărbații cu succes la femei este acela că ei înșiși au o viață a lor și că nu au nevoie de o femeie pentru a fi fericiți. Femeile găsesc asta extrem de atractiv.

E ușor pentru o femeie să rămână lângă un bărbat care are nevoie de ea, dar când va întâlni un altul cu o viață realizată și fericită, va face tot posibilul să-l convingă că ea trebuie să facă parte din existența lui.

Fii activ și las-o pe ea să încerce să te vâneze. Te va iubi pentru asta!

4. Fii imprevizibil!

Cea mai mare greșeală pe care o fac bărbații în relația lor cu femeile este aceea că sunt lipsiți de neprevazut. Ai crede că femeile sunt fericite să știe când vei suna și ce veți face când veți fi împreună, dar, în realitate, acest comportament ucide emoția neprevăzutului.

Așa că nu suna ori de câte ori ai spus că o vei face. Invit-o la tine la cină și sari peste gustare. Intrig-o și o vei avea destul timp alături de tine.

3.  Fă-o să merite!

Ai auzit poate vorba bătrânească, potrivit căreia oamenii nu prețuiesc decât ceea ce au obținut prin propria muncă. E valabil și într-o relație; dacă doar tu depui efortul în relație, nu te va prețui nici pe tine și nici timpul tău.

Așa că ai grijă sa te sune cel puțin cât o suni tu, roag-o să te ia de acasă atunci când ieșiți în oraș, măcar din când în când, și convinge-o să-ți facă mici favoruri.

2. Fii bărbat!

Dacă tot ți-a dovedit că e acolo pentru tine și ca e trup și suflet implicată în relație, e timpul să acționezi ca un bărbat. N-o lăsa să aștepte prea mult și ia frâiele situației. Sărut-o sau treci la stadiul următor. Dacă ești un om de acțiune în această situație, va ști că tu ești acel bărbat puternic și hotărât pe care-l căuta.

1. Fii relaxat!

Ultimul lucru pe care și-l doresc femeile este un tip care să le sune de zece ori pe zi după ce, cu o seară în urmă, au fost împreună. Dacă vei începe să te porți ca un bărbat pregătit să se căsătorească după prima sau a cincea întâlnire, va fi ca și cum ai avea o etichetă pe care scrie “Sunt disperat!”, lipită pe frunte.

Relaxează-te, stai calm. Nu grăbi lucrurile, las-o pe ea să-și dorească să treacă la nivelul următor al relației.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă o replică

Adresa email nu va fi făcută publică

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More