Zecedouăzeci.ro
Mai mult decât sfaturi și idei

Zece modele de pulovere în nuanțe monocromatice

0 994

Iarna nu se dă dusă, astfel că fiind în plin sezon rece ne gândim cum să ne îmbrăcăm, pentru căldura și confortul personal. Trebuie să fim pregătite de orice, astfel că garderoba noastră trebuie să cuprindă pulovere.

Dacă nu ești adepta puloverelor împletite trebuie să devii. Un pulover nu numai că îți va ține de cald, ci este în trend, sau cum mai spunem noi… se poartă!

Cele mai bune alegeri sunt cele în culori monocromatice, la fel de reci ca acest sezon dar și deschise, pentru gusturile fiecăreia cu diferite modele care mai simple, care mai complicate, dar frumos realizate.

Albastru în tenta de gri și bej mai închis

Puloverul albastru se potrivește perfect cu orice pereche de jeanși albaștri. În același ton cu iarna, acest pulover are un model special ce seamănă cu steluțele de nea.

Un model foarte complex la puloverul bej cu o culoare ce scoate în evidență bine de tot modelul. Se potrivește perfect cu pataloni negri și botine de culoarea puloverului.

Culoarea roz/albastru și materialul fluffy

Poate un pulover lung se potrivește mai bine stilului tău. Împletitura este simplă dar tot farmecul îl face ața mohair. Puloverul albastru este sexy și plăcut la atingere.

Puloverul roz, este la fel de fluffy și merge purtat în combinație cu o cămașă albă sau cu bustieră.

Pulovere Bej pe gât

Nunațe de bej cu tentă de roz. Frumos împletite, cu modele deosebite sunt potrivite pentru plimbările lungi în serile de iarnă. Ce este cel mai important la aceste pulovere, gâtul întradevăr. Cu siguranță unul dintre aceste două modele îți va ține de cald chiar și în cea mai geroasă zi.

Nuanțe monocromatice, pulovere de efect

Primul pulover se potrivește perfect unei persoane care pune mai mult accent pe hainele sportive. Nuanța aței de la gri deschis spre gri închis aduce un plus de frumusețe acestei piese de vestimentare. Este un model simplu dar efectul mult așteptat îl aduce șnurul!

Dacă nu ești friguroasă, un model de pulover ca în a doua imagine poate este pe gustul tău. Pe cât de simplu este împletit pe atât de complex devine din cauza modelului pe umeri!

Albastru și alb

Albul este unic, este culoarea zăpezii, puloverele albe sunt cele mai frumoase. Acest model cu clopoței este ideal pentru oricine.

Iar dacă tot vorbim de alb, adăugat unui albastru frumos, nu poate ieși decât o minunăție. Facem abstracție de alb și ne uităm la culoarea celui de al doilea pulover. Nuanța este de un albastru potrivit anotimpului friguros.

Încă ceva: momentul pentru a investi în pulovere este acum, la final de iarnă, pentru că le găsiți în magazine la cele mai mici prețuri. Încă mai apucați să le purtați pentru câteva zile/săptămâni în această iarnă. Dacă nu, aveți asigurată deja garderoba pentru iarna viitoare.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă o replică

Adresa email nu va fi făcută publică

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More