Zecedouăzeci.ro
Mai mult decât sfaturi și idei

Zece sfaturi pentru femeile singure. Viața oferă mai mult decât arată

A fi singură nu este un capăt de lume. Există principii ale singurătății care îți vor arăta partea bună a vieții.

0 1.999

Multe femei singure consideră starea lor a fi o problemă. Însă această problemă este una iluzorie, creată de un tipar social în care fiecare om trebuie să fie cu jumătatea lui. De multe ori singurătatea este văzută ca un aspect negativ, însă multe femei au învățat că a fi singur înseamnă a fi foarte puternic. O altă lecție învățată de aceste femei este că a găsi un suflet pereche nu e o problemă vitală.

Gândul la un suflet pereche, stabilirea acestuia ca unic scop, duce la suferință și inimă rănită. Multe femei văd singurătatea ca un lucru negativ, mai ales când sunt înconjurate de cupluri ce radiază fericire. Însă ele nu văd partea pozitivă și anume libertatea. Ești singură, deci poți face tot ceea ce vrei, lucru de unde poți învăța principii pe care să te dezvolți armonios ca și persoană. Mai jos redăm o listă cu ideile de bază, adunate de cei de la De Vorbă cu Tine, idei ce te vor ajuta să vezi partea bună a singurătății.

1. Respectul de sine

Dezvoltă această calitate în tine. Poate că relațiile din trecut te-au făcut să te simți inferioară, poate că ritmul alert al vieții te-a obligat să cedezi de prea multe ori. Oprește-te și întreabă-te dacă-ți place de tine așa cum ești. Lucrează asupra ta: fie mergi la sală, fie frecventezi lecții de franceză, fie faci ceea ce îți place cu adevărat.

2. Alimentația

Alimentează-te corect. Gătește din plăcere, nu pentru că așa trebuie. Încearcă să experimentezi, să testezi noi bucătării. Și nu în ultimul rând, nu uita de alimentarea spirituală – gândurile tale să fie condimentate cu cele mai frumoase cuvinte.

3. Călătoriile

Există un loc unde îți dorești atât de mult să ajungi. Economisește bani și pleacă acolo. Fără remușcări sau limite. Cel mai important în această călătorie nu va fi destinația finală, dar transformarea ta.

4. Lectura

Lasă-te provocată de lumea poveștilor captivante. Niciodată nu rata ocazia să citești o carte bună.

5. Ritualul de dimineață

Oamenii de succes se trezesc devreme și încep să primească plăcere de la viață: meditează, aleargă, practică yoga. Ei nu-și verifică telefonul și profilul pe rețelele de socializare. Încearcă și tu, vei vedea cum viața ți se va schimba spre bine.

6. Reducerile

Nimic nu poate încălzi inima unei femei mai bine decât cumpărăturile și, eventual, reducerile. Profită din plin, alintă-te cu haine și lucruri noi.

7. Sănătate de fier

Ai grijă de sănătatea ta. Să fii singură nu este motiv să uiți de sănătatea fizică și mintală.

8. O ceașcă de cafea

Umple casa cu aroma de cafea. Mergi la o terasă sau călătorește și în acest timp bea o cafea. Închide ochii și gândește-te la lucrurile care contează cu adevărat pentru tine.

9. Dorințele tale

 Ține minte că dorințele tale sunt cele mai importante.

10. Dezvoltarea personală

Dezvoltă-te, crește profesional dacă vrei, evoluează ca personalitate. Atunci când în lumea ta vor fi lucruri frumoase, când mintea ta va fi plină de gânduri senine și în inima ta va fi fericire, crede-mă: omul potrivit de va găsi. 

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă o replică

Adresa email nu va fi făcută publică

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More