Zecedouăzeci.ro
Mai mult decât sfaturi și idei

Atracţii turistice de toamnă: şase destinaţii, din Alpi până în Mexic

0 1.199

Vara s-a încheiat, dar unele destinații, precum sătuce liniştite din Alpi şi insule din Puerto Rico, sunt mai potrivite pentru excursii de toamnă, potrivit publicației Insider, citată de MEDIAFAX.

1. Comuna Obertraun, Austria

Comuna Obertraun, aflată în regiunea Salzkammergut din districtul Gmunden, Traunviertel, oferă o priveliște încântătoare a Alpilor Orientali Centrali. Situată pe malul lacului Hallstätter, comuna Obertraun le oferă turiștilor posibilitatea de a face diverse activități, precum înot și drumeții. Rezervările în această regiune au crescut cu 232% comparativ cu anul trecut. Satul Halstatt este atât de spectaculos, încât chinezii au creat o copie a acestuia în Luoyang, ținutul Boluo.

2. Pinehurst din Carolina de Nord, SUA

Pinehurst este un sat din Moore, Carolina de Nord, fiind cunoscut pentru terenurile de golf. Satul a găzduit turneul de tenis US Open, Cupa Ryder și Campionatul PGA, realizat de Asociația profesionistă a jucătorilor de golf din America. Comparativ cu anul trecut, rezervările în acestă regiune au crescut cu 243%.

3. Orașul Anderson din Carolina de Sud, SUA

Anderson este un oraș de coastă care mărginește Georgia și este apreciat toamna pentru țărmurile de culoare maronie. Vizitatorii orașului se pot bucura de hanurile vechi și atipice, de evenimentele care au loc în cadrul comunității și de acțivitățile organizate pe lacul Hartwell.

4. Orașul Halle, Germania

Orașul Halle din landul Saxonia-Anhalt, Germania, este locul în care s-a născut celebrul compozitor George Frideric Händel, vizitatorii având ocazia să asiste la festivalul organizat în onoarea acestuia. Totodată, turiștii pot vizita cea mai veche fabrică de ciocolată din Germania și grădina zoologică a orașului, aflată pe un deal.

5. Tepoztlán, Mexic

Orașul Tepoztlán se află la 75 de kilometri de capitala Ciudad de Mexico și are legături puternice cu civilizația aztecă. Pe teritoriul lui se află situl arheologic El Tepozteco. Orașul este considerat locul de naștere al zeului Quetzalcoatl (șarpele cu pene) din mitologia aztecă. Rezervările pentru această destinaţie turistică au crescut cu 250%, comparativ cu anul anterior.

6. Insula Culebra, Puerto Rico

Insula Culebra le oferă vizitatorilor posibilitatea de a înota, de a practica sporturi pe apă sau de a se odihni pe plaja renumită pentru nisipul fin, apa limpede și stilul exotic. Rezervările în cest loc au crescut cu 250%, comparativ cu anul anterior.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă o replică

Adresa email nu va fi făcută publică

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More