Zecedouăzeci.ro
Mai mult decât sfaturi și idei

Valentine’s Day 2022. Cele mai bune idei de cadouri pentru persoana iubită

0 372

Goana după cadouri de Ziua Îndrăgostiților nu trebuie să vă prindă nepregătit. Iată câteva idei cu cele mai frumoase cadouri, potrivite pentru ea sau pentru el.

Valentine’s Day este prilejul perfect pentru a-i demonstra persoanei dragi cât de mult țineți la ea. Și dat fiind faptul că nu a mai rămas mult până vă veți întâlni cu persoana iubită, iată câteva idei pentru a cumpăra cel mai frumos cadou de Ziua Îndrăgostiților, pentru un 14 februarie de neuitat.

Cele mai bune idei de cadouri de Ziua Îndrăgostiților

Cele mai bune idei de cadouri le poți găsi și inspirându-te din experiența altora, sau cautând puțin pe net. În cazul în care preferi o abordare mai clasică, în magazinele de cadouri de la mall vei găsi repede vânzătoare dispuse să te ajute, pentru că de cele mai multe ori, în asemenea locuri creativitatea e la ea acasă.

Cadouri pentru iubita ta

Orice femeie dorește să fie surprinsă de persoana iubită, cu ocazia Zilei Îndrăgostiților. O idee potrivită de cadou pentru femeia iubită ar putea fi parfumul preferat, dar și cosmeticele ar putea s-o facă fericită.

Sau, dacă este pasionată de lectură, ați putea merge pe varianta cumpărării unei cărți, iar la anumite pagini să strecurați câteva cuvinte de dragoste.

În cazul în care îi cunoașteți gusturile, ați putea să-i cumpărați haine sau accesorii. 

Chiar și o vacanță ar putea fi o alegere inspirată. O scurtă vacanță, unde să vă petreceți în tihnă Ziua Îndrăgostiților s-ar putea dovedi benefică pentru cuplu.

Cadouri pentru iubitul tău

Bărbații sunt atrași de „jucăriile inteligente”, dar și de băuturile fine. Partenerul ar putea fi surprins v-ați putea implica în activitățile sale. De exemplu, să-l însoțiți la un meci, să vă cumpărați un tricoul al echipei lui favorite și să urmăriți împreună un meci de fotbal sau să-l însoțiți mai des la ieșirile cu prietenii.

În plus, o cină romantică ar putea fi o alegere excelentă mai ales că în această perioadă comercianții s-au pregătit din timp.

Dacă nu sunteți convins, atunci pentru Ziua Îndrăgostiților ați putea merge pe varianta clasică, iar domnii își pot surprinde partenerele cu un buchet de flori, de preferat trandafiri, și cu bomboane de ciocolată.

Chiar și pernele moi în formă de inimioară sau jucăriile ar putea fi un cadou care să ajungă la inima partenerului sau partenerei dumneavoastră. 

În orice caz, de Sfântul Valentin nu trebuie să lipsească bilețelele sau scrisorile de dragoste și inimioarele.

Cadouri pentru soția ta

Cadourile clasice pe care le poți face soției tale sunt florile și ciocolata. Cum ar fi dacă le-ai putea îmbina, astfel încât aceste două cadouri devenite deja un clișeu să formeze un cadou neobișnuit? Ei bine, există un kit pentru a-și planta singură florile care să miroasă apoi a ciocolată. Kitul conține semințe de margarete care trebuie plantate și îngrijite, iar la maturitate, acestea vor mirosi a ciocolată. Cu siguranță îi va plăcea.

Kitul nu e însă prea ușor de găsit, așa că poți opta pentru un buchet de flori trimise online cu un pachet de ciocolată rafinată.

Cadouri pentru soțul tău

Nici soții nu trebuie uitați de Ziua Valentinelor, iar la un cadou inedit, e cu atât mai prețios, ceva ce nu ai cumpăra tot timpul anului. Fă-i o surpriză cu un cadou personalizat, cum ar fi o brățară cu gravură personalizată. Alege un mesaj care să îl facă să zâmbească de câte ori îl vede, fie un citat, o expresie, sau o glumă pe care să o știți doar voi. Brățara din metal prețios, mai ales dacă este fabricată într-un stil elegant, poate fi purtată și la costume, deci o bijuterie de acest gen va fi mult apreciată.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă o replică

Adresa email nu va fi făcută publică

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More